06-02-11

Zoveel spijt!

Lieve blogvriendjes, hier nog eens Fred. Dadde is al lang geleden hé! Maar deze week kwam ik hier eens piepen en toen zag ik het vorige berichtje! Een schande; mij zo beschuldigen! Jullie geloven mij toch wel hé als ik zeg dat ik echt onschuldig ben! Want ik heb de echte dader gevonden zunne! En ik ben het meteen aan ons vrouwke gaan vertellen hoor! Kijk maar mee!

Boterdief 001.JPG

 

Zie je nu wie er hier op de tafel kruipt?

Boterdief 003.JPG

Is het nu duidelijk wie er aan die boter heeft gezeten? Da zou ik, Fred dus, NOOIT doen!!!!

Natuurlijk is diene kleine nu zo beschaamd dat hij niet meer durft te bloggen hé! Ah ja, maar spijt komt altijd te laat zegt ons vrouwke! Dus niet ik, maar klein meneerke moet in't cachotte! Maar nu horen we hem niet meer zunne!

Ons vrouwke heeft beloofd da nu niet aan die politiemeneerkes te vertellen. Ze is voorzekers ook een beetje bang van die meneerkes. Maar ze belooft ONS een passende straf. Phoe, das nie eerlijk hé! Gewoon omda kik eens kijk in diene vuilbak om ietske te recycleren????? Diene kleine is toch veel stouter danne kik toch!??

20:12 Gepost door Bini | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Jaja Nonkel Fred dat is nu zo als ge met z'n tweekes zijt,
den oudste krijgt altijd de schuld.Ik heb da probleem nie,
en ons poes is veel te lui.Ach vergeef nonkel Dolfke maar,
het is toch zo'n lieveke hé.
Kusjes Fiebeke

Gepost door: Fiebeke | 08-02-11

Ja , Dolfke de bewijzen zijn er ! Je bent betrapt maar wees gerust de baasjes zien u oooo zooo graag dat jij met al je charmes de schade kan beperken . Sterkte jongen ! Je oma Vera .

Gepost door: Vera | 09-02-11

De commentaren zijn gesloten.