22-01-11

Hier zijn we weer!

 

 

Alle chance, zou ik zo zeggen. Want het zag er eigenlijk niet zo goed uit zunne met ons blogske. Ons vrouwke zei gisteren zelfs dat ze het zou wegkieperen!!! Stel je voor, dan zou ik hier niet meer kunnen komen kletsen. En da doe kik nu justekes zo gaerne! Ma, eigenlijk begrijp ik ons vrouwke. Ze heeft echt weer alle moeite van de wereld moeten doen om hier nog op te geraken. Het was gewoon allemaal geblokkeerd. Maar blijkbaar is da nu were achter de rug.

Maar intussen is er wel vele, heel vele gebeurd. Ik ben jarig geweest! En mijn vrouwke zegt dat ik nu echt nun grote vent ben geworden. A ja, da zal wel hé, want ik ben nu wel 5 jaar geworden hé! 5! Stel je voor!

Ma, als ge mij nu eens goed bekijkt dan ziet ge het toch hoe vertandig ik wel ben!

december deel 2 087.JPG

 

Ja, ik weet het! Ge ziet me hier nu op mijne verjaardag met mijn speelgoedje van toen ik nog pupke was. Maar ja, dat is vrouwkes schuld hoor! Ze had mij een hele zak koekskes gegeven voor in da prutske te steken. A ja, wat doet een hondje met een groot jachtinstinct??? Koekskes jagen natuurlijk! 

december deel 2 081.JPG

En hier zie je mij met het prutseke van mijn broere. Maar ja, die houdt niet zo van peuteren dus ik doe het maar in zijn plaats hé! Hihi, maar ik had niet gezegd tegen hem dat ik het koekske dan ook meteen oppeuzel. Hihi!

Zo zijn we were van start gegaan zunne! En we hebben nog nieuws! We hebben de dader gevonden van diene diefstal. Maar daar volgende keer meer over!

22:51 Gepost door Bini | Permalink | Commentaren (2) | Tags: dolfke, verjaardag |  Facebook |

Commentaren

Nen dikke proficiat hé !! Maar nu heb je ons wel nieuwsgierig gemaakt naar diejen dader hé !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 23-01-11

Hey ik dacht al da gelle on uwe winterslaap bezig waard
maar ik zie dat ge het druk hebt hier op aard
toch kijken we uit naar de volgende uitleg
hopelijk loopt dieje zijn straf nie uit de weg
groetjes Fiebeke

Gepost door: Fiebeke | 24-01-11

De commentaren zijn gesloten.