19-12-10

Bewijzen gevonden!!!!

Oeioeioei, ons vrouwke pakt dadde hier serieus op zunne!

Ze loopt hier heel de tijd met een vergrootglas rond en inderdaad ze heeft bewijzen gevonden! Hier is dus iemand aan het werk geweest met hele slechte bedoelingen. Wij werden in ons eigen huizeke bestolen!!!!

De bewijzen zijn er!

DD 010.JPG

DD 008.JPG

DD 011.JPG

Dit was een nieuwe boterpot en nu is hij plots bijna leeg! Er zijn geen sporen van een mes te zien. Maar alles is super-glad. Ons vrouwke denkt dat er zelfs in die pot gelikt werd. Ze ondervroeg onmiddelijk ons bazeke. Maar die houdt vol dat hij er niks mee te maken heeft.

Ze is natuurlijk in alle staten. Ze houdt nu dag en nacht de wacht. Ze heeft ook al de politiemeneren aangesproken. Maar die kunnen enkel ingrijpen als de dader gekend is. Ze konden wel verzekeren dat diene dief zeker goe zal gestraft worden. Hij wordt zeker uitgenodigd in het goedkoopste hotel van Brugge. En ons vrouwke zegt dat het daar nie plezant is! Zo nu en dan lacht ze wat in haar vuist zunne! Noemen ze dat nu leedvermaak????

Wa vinden jullie vriendekes? Is da nu echt zooooo erg wat hier gebeurd is??? Misschien had hij hele vele honger hé! En met die kou kunt ge toch nie zo hard zijn! Ik vind ons vrouwke wel héél hard zunne!  

 

 

23:36 Gepost door Bini | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

14-12-10

Een spoor!

Het werk van ons vrouwke begint vruchten af te leveren hoor! Ze heeft een spoor gevonden van diene dief! Maar nu komt het.... dat spoor vond ze in ONS huis! Ge moet er wel een geoefend oog voor hebben maar ons vrouwke vindt dat het overduidelijk van iemand is met slechte bedoelingen.

Kijk zelf maar!

DD 023.JPG

Hier zie je dus onze kookplaat. En als ge goed kijkt, dan zie je heel wat zand erop! Ik dacht dat ons vrouwke vergeten was om de pattatjes te schillen en dat ze  ze zo op het vuur had gelegd. Maar ons vrouwke beweert bij hoog en bij laag dat dit zeker het geval niet was. Ze zegt dat er hier iemand op gelopen heeft. Ze ziet afdrukken! 

Amai, nu worden wij bang zunne! Zou er hier dan echt iemand in ons huizeke rondlopen?

En áls het dan zo is, dan mag diene politiemeneer toch niet te streng zijn hé! Ikke denk dat diene dief dadde allemale zo slecht nie bedoelt zunne! Ho, stel je voor, in 't cachotte zonder eten! Och arme toch!

23:12 Gepost door Bini | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

08-12-10

O nee!!!!!!!!!!!!!!!

Nu hebben wij weer slecht nieuws zunne!

't Vrouwke is nog maar pas herbegonnen met den blog en ge hoort ze weeral afkomen zunne!Ze heeft weeral gene tijd nie meer! Kunt ge dat nu geloven?

Maar eigenlijk kan ik ze wel een klein bitteke verstaan zunne. Ik leg het even uit.

In onze politiezone MIDOW is men een groot onderzoek gestart. Elk jaar naar Kerstmis toe wordt onze streek geteisterd door inbraken. En nu willen de politiemeneren daar iets aan doen. En nu ons vrouwke halve dagen thuis is, hebben ze haar gevraagd om eens een oogje in het zeil te houden. En ze moet ook verdachte dingen gaan melden. Dan gaan die politiemeneren dat verder uitpluizen en als ze den dief kunnen pakken dan vliegt die achter slot en grendel. Brrrr, 'k vind da allemaal een bitteke griezelig zunne! En 'k vind dat eigenlijk ook allemaal een bitteke overdreven. Zo'n dievekes gewoon opsluiten. Ge moogt da toch nie zomaar doen hé! Dat moet toch verschrikkelijk zijn hé! Dan zitten zij daar zo helemale allene en da kunnen zij niet zoveel bitjes nie meer eten zegt ons vrouwke. 'k Heb er toch mee te doen zunne!

Nu ja, nu weet ge toch wat ons vrouwke allemaal zal uitspoken hé de volgende dagen.

Ik probeer jullie alvast op de hoogte te houden hé!

18:32 Gepost door Bini | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

05-12-10

Nog even nagenieten...

Hmmmmm, wat was het toch weer een heerlijk weekend.

Eerst konden we buiten genieten van een schoon, dik, wollig tapijtje. Heerlijk toch om naar te kijken.

Natuurlijk was het minder leuk om erdoor te lopen. Dat doen wij (ik en mijn broere) dan ook bijna nooit. Vandaar dat ons vrouwke ook geen fotookes heeft van ons op dat tapijt. Hihi, ge zult het dus met deze moeteen doen...

Sintrklaas 2010 009.JPG

Sintrklaas 2010 022.JPG

Sintrklaas 2010 012.JPG

En weet je waarom we hier niet willen stappen?

Sintrklaas 2010 021.JPG

Een beeldeke zegt toch meer dan woorden hé!

Dus moesten we het binnen wat gezellig maken hé! En het wás gezellig hoor! Wij (were ik en mijn broere) waren héél lief voor elkaar. We zijn de beste vriendjes en we zijn ALTIJD braaf! Kijk zelf maar!

Sintrklaas 2010 002.JPG

En toen kwam de Sint. A ja, we waren zo voorbeeldig hé! En hij bracht..... mmmmm!

Sintrklaas 2010 024.JPG

Mijn broere wilde vaneigens hetzelfde pakken gelijk ikke! Gelukkig wist de Sint nog dat er hier 2 van die bravekes wonen hé!

En 't vrouwke die is ook content zunne. Want die kan nu voor weinig geld rondtoeren in Amerika! Maar da versta kik niet want ik zag toch nergens een ticketje liggen?????

Sintrklaas 2010 033.JPGSintrklaas 2010 035.JPG

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaag, en tot hoors vriendekes!

 

 

18:30 Gepost door Bini | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |