19-12-10

Bewijzen gevonden!!!!

Oeioeioei, ons vrouwke pakt dadde hier serieus op zunne!

Ze loopt hier heel de tijd met een vergrootglas rond en inderdaad ze heeft bewijzen gevonden! Hier is dus iemand aan het werk geweest met hele slechte bedoelingen. Wij werden in ons eigen huizeke bestolen!!!!

De bewijzen zijn er!

DD 010.JPG

DD 008.JPG

DD 011.JPG

Dit was een nieuwe boterpot en nu is hij plots bijna leeg! Er zijn geen sporen van een mes te zien. Maar alles is super-glad. Ons vrouwke denkt dat er zelfs in die pot gelikt werd. Ze ondervroeg onmiddelijk ons bazeke. Maar die houdt vol dat hij er niks mee te maken heeft.

Ze is natuurlijk in alle staten. Ze houdt nu dag en nacht de wacht. Ze heeft ook al de politiemeneren aangesproken. Maar die kunnen enkel ingrijpen als de dader gekend is. Ze konden wel verzekeren dat diene dief zeker goe zal gestraft worden. Hij wordt zeker uitgenodigd in het goedkoopste hotel van Brugge. En ons vrouwke zegt dat het daar nie plezant is! Zo nu en dan lacht ze wat in haar vuist zunne! Noemen ze dat nu leedvermaak????

Wa vinden jullie vriendekes? Is da nu echt zooooo erg wat hier gebeurd is??? Misschien had hij hele vele honger hé! En met die kou kunt ge toch nie zo hard zijn! Ik vind ons vrouwke wel héél hard zunne!  

 

 

23:36 Gepost door Bini | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Een potteke smeerkaas is wel gezonder he zoetekes!!!!!!

Gepost door: Ingrid | 20-12-10

ze zal het zelf wel gedaan hebben ... ons vrouwtje probeert ook altijd de schuld in ons schoentjes euh pootjes te schuiven !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 20-12-10

Gewoon volhouden dat je van niets weet !! En anders helpt zielig kijken, een beetje janken en zeggen "dat je het echt nooit, nooit meer gaat doen'" ook wel hoor. Moet ik anders mijn sloebers eens sturen? Ze zijn daar specialist in !
Ach ja, en zeker eens zeggen dat ze de beste bazekes ter wereld zijn. Wil ook nog wel eens helpen ;-D

Gepost door: Maaike | 20-12-10

Awel Nonkel Fred en Oom Dolf, schans da gelle nie kunt klappen, ge zou nogal een smoes moete verzinnen denk.
Ik denk da gelle nogal kastaars zen.Kzou het nie durve.
Allee da hoopt ons moeke toch.
Groetjes ook aan uw bazekes.Fiebeke

Gepost door: Fiebeke | 21-12-10

we wensen jullie een fijn eindejaar toe !!!
dikke knuffel van ons .

Gepost door: roef & oika | 31-12-10

De commentaren zijn gesloten.