05-12-10

Nog even nagenieten...

Hmmmmm, wat was het toch weer een heerlijk weekend.

Eerst konden we buiten genieten van een schoon, dik, wollig tapijtje. Heerlijk toch om naar te kijken.

Natuurlijk was het minder leuk om erdoor te lopen. Dat doen wij (ik en mijn broere) dan ook bijna nooit. Vandaar dat ons vrouwke ook geen fotookes heeft van ons op dat tapijt. Hihi, ge zult het dus met deze moeteen doen...

Sintrklaas 2010 009.JPG

Sintrklaas 2010 022.JPG

Sintrklaas 2010 012.JPG

En weet je waarom we hier niet willen stappen?

Sintrklaas 2010 021.JPG

Een beeldeke zegt toch meer dan woorden hé!

Dus moesten we het binnen wat gezellig maken hé! En het wás gezellig hoor! Wij (were ik en mijn broere) waren héél lief voor elkaar. We zijn de beste vriendjes en we zijn ALTIJD braaf! Kijk zelf maar!

Sintrklaas 2010 002.JPG

En toen kwam de Sint. A ja, we waren zo voorbeeldig hé! En hij bracht..... mmmmm!

Sintrklaas 2010 024.JPG

Mijn broere wilde vaneigens hetzelfde pakken gelijk ikke! Gelukkig wist de Sint nog dat er hier 2 van die bravekes wonen hé!

En 't vrouwke die is ook content zunne. Want die kan nu voor weinig geld rondtoeren in Amerika! Maar da versta kik niet want ik zag toch nergens een ticketje liggen?????

Sintrklaas 2010 033.JPGSintrklaas 2010 035.JPG

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaag, en tot hoors vriendekes!

 

 

18:30 Gepost door Bini | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hélà ! Wat een geluk !! Eindelijk heb ik je blogje terug gevonden !!! Weet je het blogadres dat je achterlaat wanneer je op mijn blogje een reactie schrijft is fout ! Daarom kwam ik altijd om een blogje terecht waar sinds 2005 niks meer op gepost werd ! Soit, misterie op gelost !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 07-12-10

ha de sint heeft een leuk spel voor jullie gebracht , reizen door amerika, hier blijft het bij reizen door europa maar deze winter gaan we toch naar de nordic countries kwestie om een beetje in de sfeer van de winter te blijven .groetjes en alvast veel speelplezier en fijne gezellige feestdagen.

Gepost door: brigitte | 22-12-10

De commentaren zijn gesloten.