20-08-09

Vogelkes!

Oeioei, da komt ier nie meer goed zunne! Sinds het vrouwke hier met haar neus voortdurend in de boeken zit, gaat er hier serieus wat verkeerd. Vandaag ook nog. Ze zat ons zo te bekijken en ze zei dat wij toch maar vogelkes zijn. WIJ, 2 super lieve cavjes met 4 pootjes en vele haartjes! Nu ja, ze zei wel geluksvogelkes maar dan nog! Ik hoop nu maar dat haar bazeke hier nie meeleest of ze mag haar koffers weer pakken in 't zesde van vóór ze nog begonnen is.

En waarom zijn wij dan geluksvogelkes?! Wel, als de boeken hier dan al eens dicht gaan dan vliegen wij allemaal de auto in en dan gaan wij stappen. Vorige week zondag gingen we met enkele wandelvriendinnekes naar Zillebeke. Schone wandeling zunne maar de fotookes hebben hier wat in de koffie gelegen. Da komt ervan hé vrouwke, als ge zolange wacht om hier wat te posten. Zorg maar da da geen 2 keers meer gebeurt hé!


Ieper


En de dinsdag erop gingen we wandelen in de Zwalmstreek. Zo schone dat het daar is! Amai, da trekmachientje stond were nie stille zunne. Het was een echte natuurwandeling hoor! We hebben de vruchten eens goe van dichtbij bekeken. Zou kik gene schone boer zijn zo midden op mijn veld?


natuurwandelingOns vrouwke heeft ook veel inspiratie opgedaan voor haar nieuwe doeninge. Phoe, nieuwe doeninge! Ja, in haar dromen zekers!


doeninge


En na het vele stappen zijn we dan nog efkes gestopt bij een oud snoepekeswinkelke. Maar ge moet nie denken dat wij daar snoepekes hebben gekregen zunne! Neen hoor, slecht voor onze tandjes zei 't vrouwke. Maar zij heeft ferm op haar tandjes moeten bijten zunne want ze heeft er ook gene gekocht voor haarzelf. Ze heeft daar alleen een pannenkoekske gegeten en omdat da nie slecht is voor onze bijterkes kregen wij ook een stukske. Hihi, das beter hé!


snoepekes


't Vrouwke zegt dat ze ook heel blij is met het volgende kiekje. Ze wil alleen nog eens iets vinden om die riempjes weg te krijgen. Pfff, als ze da nie graag ziet, waarom moeten wij dat dan aan doen?????


geluksvogelkes
 


Vriendekes, ik ga jullie nu laten zunne. Ik moet nog naar de fluitles!

00:47 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (25) | Tags: wandeling, dolfke |  Facebook |

Commentaren

Jullie zijn idd. gelukkige vogeltjes.
Zo een leuke uitstapjes. En mooie fototjes dat uw baasekes maken. Amaai amaai.

Gepost door: CavaliersLokeren, de 3 Lokerse meiden. | 20-08-09

Ja, 'k vind ook dat jullie geluksvogelkes zijn, wij ook trouwens hoor ! En fluitles ??? wat gaan jullie daarmee aanvangen ??? Naar de knappe cavkes-meiskes fluiten ??

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 20-08-09

Wauw dat zag er een tof uitstapje uit ! Maar pfff hoe stom dat jullie niets mochten in dat snoepwinkeltje. Ons vrouwtje is al dezelfde, een pure schande is het. Hoe maakt j vrouwtje deze mooie collages ?

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 20-08-09

Mooi gedaan met die foto's en die lijntjes wegkrijgen daar weten we ook niets op dat hebben we ook, en van die fluitles willen we toch ook weten wat dat voor hondjes inhoud

Gepost door: Vicky en Sammy | 20-08-09

Awel, dat denk ik nu ook, dat jullie geluksvogeltjes zijn ! Als ik zie waar jullie overal mee naartoe mogen, jullie zijn met jullie gat in de boter gevallen bij vrouwke en baasje.

xXx

Gepost door: Mamapippa | 20-08-09

whaw zenne dat zijn hier weer zeer mooie beeldekes en jullie hebbe weer mooie uitstap gedaan hé alleen...............het is zo warmmmmmmmmmmmmmmmmm hé puf puffffffffff dus die halsbandekes uit vriendjes want dat zoude wij nu echtes niet rond halsje wille hebbe, maja als je gaat wandele moet het wel hé ;-) fijne dag zenne!

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 20-08-09

Dag Roef en Oika Jullie hebben mooie wandelingen gedaan zulle, en blijkbaar enorm genoten ook...alleen dat snoepwinkeltje was wat minder maar jullie hebben toch stukjes pannekoek gekregen en dat is ook altijd meegenomen.
Het is wel leuk hoor die foto's met die koffievlekken...het doet me wat denken aan foto's uit de oude doos. Prachtig vind ik het.
Ik heb een programma waar je die riempjes op de foto kunt wegvegen en het is niet moeilijk hoor!
Daarom stuur ik mijn mailadres even mee!
Geniet nog vandaag hé!

Gepost door: Veerle | 20-08-09

Dat jullie niet zonder leiband mogen (los)lopen, daar denk ik wel de reden voor te weten. Dat is niet zomaar. En die lieve deugnietsnoetjes van jullie, verklappen ook wel waarom jullie vrouwke graag de controle over jullie in haar handen houdt :-)

Zeer ZONnige groetjes

Gepost door: Rudi | 20-08-09

Fredje &Dolfke Prachtig die foto's en die onderste foto zou heel mooi om in een kaderke te steken. Ik zie dat jullie weer prachtige uitstappen hebben gedaan, en de zwalmstreek is een heel mooie streek die kennen we goed.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 20-08-09

Fredje &Dolfke Zouden jullie morgen eens om mijn blogje willen komen kijken , daar gaat de foto opstaan van Fredje en Dolfke zonder riempje.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 20-08-09

de zwalmstreek likt me idd wel de moeite, maar ook zillebeke :-)
Die riemkes moet ge weg shoppen hé, allée ik weet ook niet hoe dat moet hoor :-)

Gepost door: patsy | 20-08-09

Hey Fredje & Dolfke , het was inderdaad leuk in Zillebeke en een heel mooie wandeling .
tot de volgende keer hé !!!!!
doeiiiiiiiiii

Gepost door: Roef en Oika | 20-08-09

HHEY FREDJE EN DOLFKE.. Wat lees ik hier;;;jullie zijn komen wandelen in zillebeke...en onze schietstand staat daar, nie gezien.Da had nu wel ne keer een toeval geweest moesten we jullie daar ontmoet hebben..en daar zijn er wel veel vogeltjes hoor!!!! Fijn da jullie overal meekunnen met de baasjes ik vind da wel tof van hen. Ik wens jullie nog een fijne avond;
lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 20-08-09

Blij dat door een goede regen, donder en hagelbui het weer wat verfrist is, kom ik je een goede avond wensen .
Dat is mooi gedaan met die foto's. Een fijne reportage ook.
Vriendelijke groetjes.

Gepost door: emmy | 20-08-09

amai seg! isse wel mooi, die door in die koffie gelegen fotootjes!!! En ikke doe één wensje: dat mammie wat liever lezekes gaat doen!!! Want ikke wil ook wegjaar naar waar mammie over lezekes doet! ;-)

Seg, als jullie vrouwtje eens fotootje doormailekes doet naar mammie, zal ikke is heel liefjes kijkjes doen en vragekes doen of zij riemekes wilt wegwerkjes doen voor jullie vrouwtje ;-)

Toepepootje!

Gepost door: Mushu | 20-08-09

re: hondje gevonden Ik hoop ook dat het baasje vlug opduikt. Aan knuffels ontbreekt het hem niet hoor. 't Is zo'n lievertje! En Goras zou Goras niet zijn als hij zich er niet over ontfermde. Ze liggen hier zalig samen in de zetel te slapen. Ik zal mogen op het tapijt zitten als 'k nog wat tv wil kijken:)
Een poot van Goras en ons oudje ('t beestje is zeker al wat van jaren)
Groetjes
Ria

Gepost door: Goras | 21-08-09

Dag Roef en Oika Ik wil jullie en jullie baasjes nog een heel fijn weekend toewensen.
En..gaan jullie op stap?
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 22-08-09

Fredje &Dolfke Ik hoopt toch dat ge de foto kunnen pakken hebben, ik heb hem ervoor gemaakt , het is ook een mooi stel te samen als je ze zo ziet.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 22-08-09

Gelukvogels zeg dat wel!
Mooie wandeling en die laatste foto
is eentje voor aan de muur!!!
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 22-08-09

ikke terug jullie weer ribbedebie hihihi
allé fluit dan ne keer schoon
en vrouwke haar fotookes mogen er zijn zenne!!!!!

Gepost door: callemie | 23-08-09

Dag Fredje en Dolfke Dat kan dus nog een fantastische week worden nu het vrouwtje nog thuis is...en de zon is er ook al...dus genieten zou ik zeggen!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 24-08-09

Fredje &Dolfke En het beloofd nog een week te woreden waar vrouwtje nog gaat kunnen van genieten met het weer.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 24-08-09

Even antwoorden op je vraagje:

Ik zet mijn naam op de foto's (en omkader ze ook) met het online programma dat je vindt op
http://www.picnik.com
Een heel handig ding, gemakkelijk om te gebruiken !

Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 24-08-09

mmh snoepkes ....ik zou er ni aan kunnen weerstaan, zenne

Gepost door: els | 25-08-09

ff rondgetrokken op je blog en ziet er fantastisch uit.
ik lees hier dat je de riempjes graag zou weg hebben .. met photoshop klonen en plakken geen prb
groetjes
anneke

Gepost door: anneke | 27-08-09

De commentaren zijn gesloten.