02-08-09

Gentse feesten!

Ach vriendekes, wij hebben iets meegemaakt! We kunen het moeilijk onder woorden brengen, zooooo goed was het. Maar we gaan het toch eens proberen. Beeldekes kunnen we niet tonen, want da trekmachientje was niet in onze buurt. Maar alles zit goe in ons geheugen gegrift.

't Vrouwke en 't baasje gingen met z'n tweetjes (stel je voor, zij alleen!!!!!!!) naar de Suiskes. En wij mochten nie mee. Wij eerst natuurlijk niet echt welgezind. Wij hier een week thuis en zij ginder verre in de bergen. Maar....  wij mochten ook op reis! Wij mochten naar Gent! Woehaaaa, en daar waren nog grote feesten ook. Maar van die feesten hebben wij ons niet te vele aangetrokken. Wij hebben betere feesten meegemaakt! Tante Christine en nonkel Jackie mochten met ons meevieren. A ja, de feesttent was hun huis dus we lieten ze gratis binnen zunne. Het feest heeft zo maar efkes 8 dagen geduurd. We kregen elke dag een heerlijk ontbijt en na 3 dagen was het zelfs ontbijt op bed. (A ja, als ge schone genoeg kijkt dan smelten al die tweevoeters voor onze charmes en zo mochten we mee naar bedje.) Na een verkwikkend tukske namen we nonkel Jackie mee op avontuur. Elke dag mocht hij wat met ons wandelen. Leuk hé voor hem. En als we terug thuis kwamen mocht hij dan nog snoepekes geven aan ons. En dat deed hij graag zunne. Bij tante zaten we dan weer goed om wat te spelen. A ja, we moesten toch zorgen dat zij ook wat te doen had hé! Het feest was voor iedereen hé! En als we dan weer goe moe waren  van die tweevoeterkes te vermaken dan mocht ik nog op haar schootje zitten. Wat zeg ik 'mocht', ik MOEST! Tante is ook een knuffelkonijn dus ze had geluk met ons in huis. De zondag mochten we dan mee naar een andere tante op koffiebezoek. Mmmm, lekkere koekskes en taartjes en toen.....   Toen kwam ons vrouwke en baasje aangelopen en 't was were kermis. Maar nu bleiterkeskermesse! 't Vrouwke weende omdat ze ons terug zag (wat moeten wij daar nu van denken????), tante Christine weende omdat het feest nu voorbij was en tante Claudine weende omdat ze naast die 2 wenende madammen stond. Pffff, wij nie zunne. Wij gaven gewoon likskes.

Tante Christine en nonkel Jackie, wij komen volgend jaar terug naar de Gentse feesten zunne! Maar eerst moeten jullie hier nog eens komen feesten!

12:00 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

zo te lezen , hebben jullie geluk met zo een tante en nonkel .
tot we eens gaan wandelen hé Fredje & Dolfke !!!!
doeiiiiiiiiiii
nog een leuke zondag .

Gepost door: Roef en Oika | 02-08-09

Wat hebben jullie plezier gehad ! Tante en Nonkel hebben duidelijk goed voor jullie gezorgd.

En die traantjes van vrouwke kan ik best begrijpen hoor, ik zou net hetzelfde reageren !

Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 02-08-09

Wauwwwwww tof seg zo mogen gaan feesten ! Alhoewel hmm onze baasjes zonder ons weg ? Hmm dat zien we niet echt zitten zene.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 02-08-09

amai daar in gent moete het welles hele tof zijn, spijtig dat er deze keer geen beeldekes zijn :-) fijne nacht vriendjes!

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 02-08-09

een goede morgen feesten zoals de beesten
geniet van deze zonnige week
groetjes

Gepost door: @ludwig | 03-08-09

Whauw ! Dat was echt feest hé ! 'k kan me voorstellen dat je volgend jaar terug wil !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 03-08-09

amai seg, zo feestjes gedaan hebben!!! Leuk hoor!!! Als ikke dat had weetjes gedaan, dan ikke wel lopekes gedaan tot in Gentje hoor! ;-) Dan had ikke hier nu niet gezeten met hemdjes aan...

Gepost door: Mushu | 03-08-09

Fredje &Dolfke Volgens ik hier leest hebben jullie het wel goed naar je zin hebben gehad bij nonkel en tante en dat is altijd heel prettig hé als jullie je kunnen amuzeren. Maar jullie vrouwtje moet wel heel blijk geweest zijn toen ze jullie terug zag ,dat ze er zo aangedaan van was dat ze moest wenen.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 03-08-09

Jullie hebben het blijkbaar héél goed naar jullie zin gehad, ben terug van weggeweest, ben ook pas terug van vakantie, nog een fijne avond
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 03-08-09

Hopelijk hebben julli geen last van al dat feesten. Daar komt dikwijls wel een kkilootje bij voor je het weet. Knuf aan jullie viervoeters en groetjes aan de twee benigen.

Gepost door: Emmy | 03-08-09

Amaai jullie worden bijna verscheurd tussen de mensen ... en jullie hebben het goed naar jullie zin gehad zo te zien.

Gepost door: Milo | 04-08-09

hahaha tanteke een knuffelkonijn
allé jullie hebben genoten das het belangrijkste
en neen hoor wat je vraag betreft ben maar een gepassionneerd amateurke zenne maar heb altijd heel graag fotookes genomen en men zegt altijd dat ma doende men leert en heb zeker al veel geleerd hierdoor
pas vanaf volgend jaar ga ik op cursus om toch ne keer die technische spullen te leren over fotografie !
dikke knuf en merciekes voor de mooie complimeneten

Gepost door: callemie | 06-08-09

De commentaren zijn gesloten.