18-07-09

de vriendjeswandeling

Zo, we zijn hier nog een keer! Pfff, da vrouwke van ons heeft nu vakantie en nu maakt ze nog gene tijd om eens samen met ons te computeren. Wij moeten hier ook alles zelf doen!

We komen hier nu toch vlug om te vertellen over de wandeling van vorige zondag. 't Vrouwke had gene tijd om verre te gaan wandelen. (a neen, want ze oefent nu de hele dagen franse woordekes en nu verstaan we helemaal nie meer wat ze ons vertelt) Dus we hebben de vriendjeswandeling gedaan in Ingelmunster. Maar wij hebben daar geen vriendekes gezien zunne! 't Is weeral enkele weken geleden dat we die wandeling deden met vriendekes maar ja, die name blijft hé!

't Was nogal heet dus 't baasje nam zijn rugzakje mee met knabbelkes en drinkjes voor ons. Maar hij was nogal lui zunne. En dan wil hij al het werk in mijn schoenen schuiven.


page


Maar da pakt nie bij mij zunne! Pfff, das veels te lastig! Maar zie je nu eens hoe wij hier afgebeuld worden? WIJ, ik bedoel eigenlijk IKKE! Want mijn broere die mocht een beetje poseren voor de foto.


Dolfke


En hij durft dan nog zijn tong uitsteken naar ikke! Maar da heeft 't vrouwke were nie gezien zunne! EN dan doet hij nog alsof híj moe is...


Bloemen


Vinden jullie hem ook zo verwend????

Ik ben hier gewoon de braafste thuis en 't vrouwke zal da hier binnenkort eens komen vertellen si hoe brave ikke altijd wel ben.

Allee, sluuukes vriendekes!

Fredje

23:02 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) | Tags: wandeling, fredje |  Facebook |

Commentaren

Pffff wij kennen dat die broers hé, niks anders dan miserie mee. Alhoewel diue van jou ziet er wel lief uit hé of speelt die alleen maar wat toneel ? En ocharme moet jij echt met zo'n zware rugzak sleuren ? Dat is pure schande zene ! Zou bij ons zeker en vast niet pakken.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 18-07-09

wij komen je nog vlug een fijne nacht toewense want mams was niet voor tv-beeld uit te krijge tot nu, ja was een fimmel van tanic op en zij ziene dat graag 1..kere:-)
voor morge een fijne zondag hé!

tja er is altijd een van de tweekes de klos hé, weet je watte doe in vervolg alsof je DOODMOEEEEEEEE bent na wandeling met die zakke op rug want kan me voorstelle dat niete min is na zolang wandelen:-)toi toi!

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 19-07-09

tja, vrouwtjes en vakantie, da's gegarandeerd geen tijd voor ons hé !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 19-07-09

HI HI , jullie zullen ook moeten frans leren hé !!!!
amai , wat is jullie baasje toch een beetje lui , zo die zware zak op je rug , dat mag niet .
dikke knuffel van ons !!!

Gepost door: Roef en Oika | 19-07-09

ja Fredje, dat zou ik toch aangeven bij gaia zulle
jou zo laten afzien

Gepost door: fotorantje | 19-07-09

Ocharme! Jij is toch geen muilig ezeltje? Ikke zou dat rugzakje al uitgedaan heeften en ikke zou alle lekkere snoepjes eruit gehaald hebben en dan zakje teruggegeven hebben ;-D

Ja, ikke ken dat, vakantie en petoeterkes gaat volgens onze mammies niet samen! Tsss, ze zijn allemaal hetzelfde ;-)

Toepepootje!

Gepost door: Mushu | 20-07-09

wij kome jullie nog een fijn en aangenaam weekend toewensen!
chantal en co:-)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 24-07-09

een goede morgen we komen je een leuke woensdag wensen
knuffels

Gepost door: @ludwig | 29-07-09

hey vriendjes,

hier zijn we weer voor jullie een allemaal een fijn weekend te wensen en hopelijk blijve het zonneke nog wat bij ons hé:)
wij hore hiere zeggen dat volgende week mooie zomerse dagen gaan worden??? nuja we ziene wel hé, tot later zenne;-)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 01-08-09

Haha ik moest even lachen met de foto's. Zo'n klein, fijn hondje met een rugzak! :) Groot gelijk dat hij zich niet laat doen! :)

Gepost door: Daisy | 04-08-09

De commentaren zijn gesloten.