28-06-09

Mmmmm, een snoepeke!

Ja, vriendekes, ik heb jullie raad opgevolgd!

't Vrouwke of 't baasje gaan elke dag kijken wat onze vriendinnekes de dag in hun schild gevoerd hebben (of is het in hun schil???) En natuurlijk gaan wij telkens mee want da zijn ook wel ónze vriendinnekes zunne! We crossen er zelfs nie meer achter, we doen ze al niet meer schrikken, we bijten nie in hunne staart en we laten die meiskes maar kakelen! Tegen da laatste kunnen we toch niet tegenop zunne! Als die vrouwen bezig zijn, dan moeten de mannen zwijgen hé!

Wel nu kwam het vrouwke uit hun tuintje en ze legde een snoepke op de grond zodat ze het poortje kon sluiten.Maar ja, die snoepekes ruiken zo lekker hé! Dus....


ei


Mmmmm, da heeft gesmaakt zunne! Maar blijkbaar lusten ons vrouwke en baasje dadde ook want ik krijg er de laatste tijd geen kans meer toe om te snoepen. Allee meiskes, nu zijn jullie zekers mijn vriendinneke voor altijd zunne!

22:17 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: thuis, fredje |  Facebook |

Commentaren

euhhhhhhhhhhhh wij moete datte toch ooke es probere te proeve want eerst laika enne chesko en nu jullie die er zoveel smaak in vinde.......
maja!!!!!!!!!!wij hebbe geen kakelende vriendjes hiere alleen kwaakganzen en die hun dinges werpe mams altijde weg want dat luste ze hiere niet, misschien nekeer bij de bure gaan kijke:)))))))
(sttttttttt hé)

Gepost door: prins & gizmo en chantal | 28-06-09

weet ge hoe dat ook lekker is ? als 't eerst effekes in de pan gelegen heeft en als ge er dan kleine witte paddestoelekes bij doen ! hmmmm !!!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 29-06-09

Oooooooooh dat is écht superlekker hé ! Waarom vrouwtjes die zelf willen houden snap ik niet zene. Ik had hier een afspraak met mevr kip, ze legde ze voor mij in de tuin zodat ik elke dag kon smullen. Maar toen ze 't een keertje zagen hebben ze er voor gezorgd dat dat niet meer kan, flauw hé.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 29-06-09

k wist niet dat hondjes eitjes lusten
snoeperkes

Gepost door: fotorantje | 29-06-09

Fredje &Dolfke Zo een eitje lusten de hondjes ook wel hé, ge moet altijd dicht bij de poort staat als vrouwtje eitjes gaat rapen ,ge weet maar nooit dat ze bij toeval eentje laat vallen bij het openen van de poort.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 29-06-09

Mmmm, een lekker scharreleitje, lekker hè.
Misschien moeten jullie eens stiekem alleen in het kippenhok proberen te geraken, dan zijn alle eitjes voor jullie alleen !

Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 29-06-09

Herkenbaar!!! Ja,mijn vrouwke herkent dit verhaaltje!!!
Mijn baasje gaat iedere ochtend,voor hij gaat werken naar de kippetjes.
Hij geeft ze eten en brengt de eitjes mee,en legt die dan aan de deur.
Maar sinds enkele weken wil ik naar buiten als het licht wordt. Ook al ligt vrouwke nog in bedje (baasje is altijd vroeg weg),ik lig dan op het matje,aan de deur onder de car-port (die afgesloten is met een poort)
Sinds enkele weken vond vrouwke geen eitjes meer en dacht ze dat de kippetjes niet meer legden.
Maar onlangs moest ik overgeven,en vrouwke wist niet wat ze zag!!!
't Was net sabaion! Van geen wonder!!!
Ik at iedere morgen (ongeveer 6 keer) 2(!!!!!) eitjes op!
Aiaiaia!!! Vrouwke denkt dat het niet zo gezond is!!! Voor mijn cholesterol!!!
Whoeoeoeoehaaaahahhaha!!!

Alé,groetjes en tot later!
Pootje van mij!

Gepost door: Remy | 29-06-09

't Is blijkbaar overal hetzelfde. De vrouwkes willen zelf de eikes opeten. Gelukkig maar dat mijn vrouwke er af en toe eentje uit haar handen laat vallen en dan ben ik er als de kippen bij.
Poot van Goras

Gepost door: Goras | 03-07-09

De commentaren zijn gesloten.