26-04-09

Nagenieten!

Oei vandaag was een beetje een luie dag hoor! We zijn de deur niet uit geweest. Allee, wij en het vrouwke dan toch. 't Baasje moest deze morgen werken en hij bewees dan nog maar eens dat hij de dapperste der dapperen was want hij ging dan nog eens met mijn broer stappen. Pfff, 'k was eigenlijk niet jaloers zunne. Laat mij maar lekker nagenieten van een heerlijke wandeling in de vakantie.

Ik droom van Oaklytje.... en van die heerlijke wandeling in Beernem. 't Vrouwke had er eigenlijk niet veel zin in want ze kan daar niet genoeg originele foto's nemen vond ze. Maar ja, die dag droeg ze de broek niet zeker? Hihi! Wij dus met ons vieren richting de bossen. Maar ze moest al gauw het baasje gelijk geven hoor! Is dat nu niet origineel? Spijtig dat wij nog niet goed in bomen kunnen klimmen want dat zou zeker een meerwaarde geven aan deze foto. Maar ja, ge moet soms rap content zijn hé!


boom


Ze heeft eigenlijk ook een prachtig kiekje van ons baasje kunnen maken. A ja, ons baasje is echt een moeilijk geval zunne. Hij wil niet plakken op een kiekje. Maar hier lukte het wonderwel.


baasje


't Ergste vindt ons vrouwke wel dat wij ook al beginnen te lopen als we dat zwart geval zien. Ze zegt dat ons baasje soms verkeerde dingen aan ons leert. Hihi, mannen onder één hoedje! Maar als ze rap is, gunnen we haar wel eens een pleziertje hoor!


 

cats't Was er ook zo heerlijk warm. 't Vrouwke dacht zelfs efkes dat ze toen 2 maanden vakantie had i.p.v. 2 weken. Maar wij hebben het haar gauw goed uitgelegd hoor want wij willen toch nog enkele weekjes vele kunnen dutten (en KATTENkwaad uithalen)vooraleer ze altijd maar thuis blijft. Want 'thuis' kan ze toch niet blijven. Ze wil altijd stappekes in de wereld zetten. Pfff, soms lastig zunne!

Tot gauw!

20:06 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) | Tags: wandeling, fredje |  Facebook |

19-04-09

liefdesperikelen

Ik had het jullie beloofd om ook het goede nieuws te vertellen. Wel, hier zijn we ermee.

Wij zijn dus 3 dagen in Dardennen geweest en .... MIJN POPPIETJE WAS ER OOK!!!!!   Maar... blijkbaar was ze toch een beetje boos op mij voor mijn uitschuivertje. Ik heb het haar nog goed uitgelegd maar neen, de liefde werd niet meer beantwoord. De vrijdagavond was ik dan wel hééél verdietig. Ik heb haar gesmeekt, zat op mijn knietjes voor haar, gaf haar een likske, ... maar nikske hielp. Dus ja, wat doet een macho dan gelijk ikke??? Juist ja, een ander meiske zoeken hé! En was daar nu toevallig nog zo'n schoon mokske mee. Oaklytje! Zijn wij nu geen schoon koppelke?


liefde


Amai, dat was echte liefde zunne. En Oaklytje ziet mij eigenlijk ook wel graag. Nu ja, das nie moeilijk hé! Ik ben dan ook zo'n schone, echte vent hé! Ik moet zeggen dat mijn avances wel beantwoord werden.


liefde 2


Dus met deze wil ik jullie laten weten dat ik een nieuw liefje heb!

Helaba, wat is dat hier ollemolle?!Alle chance da kik, Fred, ier mijn neuze nog eens kom tussensteken. Wablief, gij klein broerke van mij!!!! Oaklytje???? Maar da goa gin woar zin zulle! Oaklytje is van mij!!!!!! En gij moet der afblijvn. Ik heb zelfs al geprobeerd om kindjes te maken met haar maar 't vrouwke zegt dat mijn machientje kapot is. Maar gij, gij zijt nog veels te kleine om daar nog maar aan te dénken! Gij komt nog maar uit het ei! 'k Heb je wel zien lopen zunne met uwen strik! Weet je wat, gij maakt het were goed met Poppietje. Ge moest maar zo stom nie geweest zijn. En Oaklytje.... die blijft van mij!

15-04-09

DMC

Jaaaa, we zijn terug! We waren enkele dagen in "Dardennen" en we hebben genoten met volle teugen. A ja, wat denkt ge. 't Vrouwke en 't baasje hadden heel wat vriendjes en wij ook! Zelfs mijn poppietje was er. Maar er waren nog meer vriend(inn)en hoor!

Maar eigenlijk is er ook iets ergs gebeurd. We hebben een akelige ontdekking gedaan. Ons vrouwke heeft een ongeneeslijke ziekte! DMC. Nog nooit van gehoord? Wel, we omschrijven de gebreken en we hopen dat je dit niet herkent. Want het is 't één en 't ander zunne. Ge moet al ietske van leeftijd zijn om deze ziekte te krijgen. Het is iets wat opkomt van de ene dag op de andere. vb. Ge zet welgezind aan op reis, niks vermoedend maar dan slaat het noodlot toe. Ge kunt het wel al een tijdje hebben voor je het merkt. Het geheugen is één en al zeef. En de schade kan enorm zijn. Snap je het al????  Ons vrouwke is Dement Maar Content. We komen daar aan in de Ardennen, heel welgezind en ons vrouwke begint direct fotookes te nemen. A ja, ze was content dat ze nu eens drie dagen zou kunnen trekken, trekken, trekken. En iedereen maar poseren en poseren. 's Avonds toen we gezellig in ons huisje zaten werden er weer kiekjes gepakt van al de verschillende hoekjes en kantjes. MAAR.... toen zag ze het. Geen kaartje. De grond zakte onder haar voeten weg. Ge zag het zo. Gelukkig zijn de vriendjes nog niet met deze ziekte besmet en kregen we toch nog vele prentjes van hen. Kijk maar mee.


groepsfoto


Ge ziet het al meteen hé! Zielen genoeg om ons samen te amuseren hé!

Maar wie misten we daar? De Paashaas! A ja, ons vrouwke was het ook vergeten  om het hem te verwittigen dat we ver zaten dit jaar! Pffff, nie geestig zunne! Dus speelde ik maar zelf wat 'paasei'.


paashaas


En kun je het je voorstellen! 't Baasje maakt zich grote zorgen hoor! Hij vreest dat het van kwaad naar erger zal gaan. Dus vroeg hij aan die vriendekes om eens een gezinskiekje te pakken zodat 't vrouwke óns toch nooit zou vergeten. Laat ons hopen dat het zo geen vaart neemt hé!


gezinnetje


Zijn er blogvriendekes die een oplossing weten voor dit probleem? Laat het ons zeker weten hé! En binnenkort kom ik toch wel het goeie nieuws ook vertellen hoor!

09:39 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (18) | Tags: fredje en dolfke, wandeling, ardennen |  Facebook |

06-04-09

Ik heb zo'n spijt!!!

We hebben een enorm druk weekend achter de rug. Wandelen, wandelen, wandelen en zo tussendoor ook nog even volk uitnodigen. Maar 't was schoon volk zunne! We hebben lekker gegeten en we hebben vooral ook genoten van het bezoek. Dur was een hele knappe jongen bij. Amai, die kan ook een beetje van alles. Hij speelt gitaar en gaf hier zelfs een heus concert. 't Vrouwke kan er nog vele van leren zunne! En daarna won hij zelfs bijna met het spel 'carcasonne'. Zelfs ons baasje moest hier de duimen leggen. Kijk nu zelf, het brain is zo te zien hé! 


Siebe


Heb je het al gezien? Hij krijgt zelfs al wat 'snor' Hihi!

Maar die knapperd heeft ook nog een heel lief zusje. En nu komt het. Ik moet nu eigenlijk iets vertellen waar ik helemaal niet zo trots op ben. Poppietje, ik heb er zoooooooo enorm veel spijt van. Ik weet het, het was echt verkeerd! En ik begrijp het wel als je nu heel boos bent maar wil je alstublieieieieieieieft niet boos blijven. Poppietje, ik zie je echt hééél graag zunne maar..... ik heb geslapen bij dat lief klein meiske met die super schone oogskes en ze had ook 2 leuke staartjes (en daar ben ik echt verzot op!) 


Jente


Poppietje, het is echt niet wat ge denkt hoor! Kan je het me vergeven?

22:09 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) | Tags: poppietje, bezoek, dolfke |  Facebook |

02-04-09

lachen om een viske????

't Vrouwke zit hier maar voortdurend te lachen. Pff, 'k snap dat eigenlijk nie zo goed. Wat is er nu zo grappig aan een viske? 't Vrouwke zegt wel dat het een aprilvisselke was maar toch...????  

De directeur  van vrouwkes werk schreef een brief aan alle kinnekes dat de stoelen werden nagezien. De firma die ze leverde zou de mankementen (en dat zijn er echt heel wat) komen opnemen en eventueel werden de stoelen vervangen. Maar daarvoor werden alle stoelen verzameld in de zaal zodat zij heel efficient zouden kunnen werken. Dus woensdag moesten de leerlingen een stoel meebrengen van thuis wilden ze toch netjes kunnen schrijven.

Dit was de visvangst!


page


Maar liefst 32 stoelkes stonden 's morgens op de speelplaats. En dan zijn die exemplaren er nog niet bij van de moekes die hem in de auto lieten zitten.

Pfffff, de kindjes van haar klasje vonden dat toch niet echt grappig hoor! (vooral die drie die hun zitje bij hadden vonden het maar een flauwe grap!)

En ikke versta da helemaal nie meer.Vrouwke zegt dat ze altijd zoooooo moetjes is als ze thuiskomt van haar werk. Maar is da alles wat zij daar te doen hebben????? En ons dan maar in het werk steken hé! Maar daarover binnenkort meer want nu moet ik rusten van het corvee van vandaag!

Slaapwel!

 

 

21:40 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) | Tags: school, fredje |  Facebook |

01-04-09

Gewoon verschrikkelijk!

Ik heb verschrikkelijk akelig nieuws. En het ergste is dan nog dat het helemaal geen misplaatste aprilgrap is. (die komt morgen)

Mijn vrouwke vertelde me dat mijne mama naar de hondenhemel is gegaan.


Jessy


We zijn er allemaal eigenlijk een beetje ondersteboven van. 't Vrouwke kan niet naar mij kijken zonder aan mijne mama te denken. Ze zegt dat ik zoooo op haar lijk.


familie Jessy


Dit is onze laatste foto samen. Verschrikkelijk!

En als ons vrouwke naar Fredje kijkt dan maakt dat haar al even triestig. Fredje en Jessytje waren op dezelfde dag geboren. Vrouwke en baasje hadden dit echt nooit gedacht. Jessytje, zo'n braaf, rustig, lief moederke. Het is eigenlijk ons Fredje die zo'n zenuwpezeke is. Ongelooflijk!

Wij worden de laatste dagen wel extra vele geknuffeld!

Jaimietje, wil jij Vera, Chris en Tina extra veel likskes geven om hen te troosten? Ik neem het zaterdag zeker even van jou over hoor!

15:50 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) | Tags: familie, dolfke |  Facebook |