15-04-09

DMC

Jaaaa, we zijn terug! We waren enkele dagen in "Dardennen" en we hebben genoten met volle teugen. A ja, wat denkt ge. 't Vrouwke en 't baasje hadden heel wat vriendjes en wij ook! Zelfs mijn poppietje was er. Maar er waren nog meer vriend(inn)en hoor!

Maar eigenlijk is er ook iets ergs gebeurd. We hebben een akelige ontdekking gedaan. Ons vrouwke heeft een ongeneeslijke ziekte! DMC. Nog nooit van gehoord? Wel, we omschrijven de gebreken en we hopen dat je dit niet herkent. Want het is 't één en 't ander zunne. Ge moet al ietske van leeftijd zijn om deze ziekte te krijgen. Het is iets wat opkomt van de ene dag op de andere. vb. Ge zet welgezind aan op reis, niks vermoedend maar dan slaat het noodlot toe. Ge kunt het wel al een tijdje hebben voor je het merkt. Het geheugen is één en al zeef. En de schade kan enorm zijn. Snap je het al????  Ons vrouwke is Dement Maar Content. We komen daar aan in de Ardennen, heel welgezind en ons vrouwke begint direct fotookes te nemen. A ja, ze was content dat ze nu eens drie dagen zou kunnen trekken, trekken, trekken. En iedereen maar poseren en poseren. 's Avonds toen we gezellig in ons huisje zaten werden er weer kiekjes gepakt van al de verschillende hoekjes en kantjes. MAAR.... toen zag ze het. Geen kaartje. De grond zakte onder haar voeten weg. Ge zag het zo. Gelukkig zijn de vriendjes nog niet met deze ziekte besmet en kregen we toch nog vele prentjes van hen. Kijk maar mee.


groepsfoto


Ge ziet het al meteen hé! Zielen genoeg om ons samen te amuseren hé!

Maar wie misten we daar? De Paashaas! A ja, ons vrouwke was het ook vergeten  om het hem te verwittigen dat we ver zaten dit jaar! Pffff, nie geestig zunne! Dus speelde ik maar zelf wat 'paasei'.


paashaas


En kun je het je voorstellen! 't Baasje maakt zich grote zorgen hoor! Hij vreest dat het van kwaad naar erger zal gaan. Dus vroeg hij aan die vriendekes om eens een gezinskiekje te pakken zodat 't vrouwke óns toch nooit zou vergeten. Laat ons hopen dat het zo geen vaart neemt hé!


gezinnetje


Zijn er blogvriendekes die een oplossing weten voor dit probleem? Laat het ons zeker weten hé! En binnenkort kom ik toch wel het goeie nieuws ook vertellen hoor!

09:39 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (18) | Tags: fredje en dolfke, wandeling, ardennen |  Facebook |

Commentaren

Ik kan je spijtig genoeg niet helpen ... hier is er ook ééntje in huis die dikwijls een aanval van DMC krijgt ... Kom maar snel dat goede nieuws vertellen hé !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 15-04-09

Hallo blogmaatjes ... Dat zag er wel leuk en gezellig uit, zo samen op stap met mensen- en hondenvrienden.
Groetjes

Gepost door: Chris en Kelly | 15-04-09

Het zag er een heel leuk reisje uit !
En ik denk niet dat vrouwtje jullie ooit zal echt vergeten hoor !

Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 15-04-09

Fredje &Dolfke Ik denk dat mijne vent ook zo een beetje dezelfde ziekte heeft,maar van hem is het altijd hetzelfde hij neemt altijd met heel veel zwier en tralala zijn hele tas mee met alles erin die fotografie aangaat maar bijna altijd lege batterijen en de volle liggen thuis in de kast. Maar nu zeg ik het hem al van voor we vertrekken heb je goede batterijen bij die opgelaad zijn.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 15-04-09

Het zag er een heel leuk vakantietje uit! Enneuh, zolang vrouwtje jullie niet vergeetjes doet, heb ikke bang dat er nikske tegen de DMC valt te doen... :-)

Toepepootje!

Gepost door: Mushu | 15-04-09

ziet er gezellig uit hopelijk geneest vrouwke rap

Gepost door: frank | 15-04-09

Oh,ik denk dat het snel zal voorbij zijn ,als ze terug in de West-Vlaanders is en alles bij de hand heeft ,maar maak je maar geen zorgen ,het belangrijkste was in orde in de ardennen,dat jullie zich allicht zeer goed geamuseerd zal hebben ,allicht fantastisch weer en aangenaam gezelschap.

Gepost door: Bono en zijn baasjes | 15-04-09

Haha dmc dat heb ik ook dikwijls hoor, ben soms zo vergeetachtig en verstrooid maar ja heb dan ook een chemogeheugen haha. Je hebt je duidelijk geamuseerd in Ardennen, nog een fijne avond
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 15-04-09

DMC Niets aan te doen , da s de ouderdom e :)
In ieder geval , je reisje zag er superleuk uit.
Jammer van het vergeten kaartje.

Gepost door: julie tje | 15-04-09

jullie hebben zo te zien ook een leuk weekend gehad , amai onze vrouwtjes zullen weer kunnen kletsen .
Veel groetjes Doeiiiiiiiiii

Gepost door: Roef en Oika | 15-04-09

Jullie hebben zich toch goed geamuseert aan deze foto's te zien.
Ik had eens hetzelfde voor in Londen. In het park zag ik eekhoorntjes die zo maar rond liepen zonder schrik. Ik maar trekken en nog een, en zo ook nog een en...Toen ik in het hotel kwam zag ik pas dat er geen kaart in het apparaat zat! Vreslijk :-{
Vriendelijke groeten.

Gepost door: emmy | 15-04-09

Een fototoestel kopen dat ook de foto zelf opslaat als er geen kaart inzit, dan kan je er gewoonlijk wel minder trekkken dan met kaart maar heb je toch iets. Das geen ziekte van ouderdom hoor dat kan al veel vroeger beginnen.

Gepost door: Vicky en Sammy | 16-04-09

Fredje &Dolfke Ik kom jullie een heel mooi en tof weekend wensen ,hopelijk met toch een beetje zon erbij.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 17-04-09

wij vliegen over blogland om je een heel fijn en gezellig weekend toe te wensen en hopelijk met een beetje zon aan de hemel want mams en paps moeten weer gaan feesten zondag:-)
maak er het beste van en totte maandag :)
ps: een dikke knuffel van jullie en die ziekte zal vlug voorbij zijn :))

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 17-04-09

Ik kom julie een héél fijn weekend toewensen, hier is het zonnetje al van de partij
groetjes Sabine

Gepost door: Sabine | 18-04-09

isse Averbode 2 uur rijden voor jullie? Amai isse wel verrekes he! Maar isse daar wel hele leukjes zenne! En we hebben daar ook vele cav'jes gezien, ikke was stiekem aan het denken of ikke niemand van hier in bloglandje zou tegenkomen... ;-)

Gepost door: Mushu | 18-04-09

een goede morgen ja wij hebben ook in de ardennen gezeten
in dochamps in een huije
groetjes eb eniet van deze zonnige dag

Gepost door: @ludwig | 19-04-09

Wat een schatten, zijn ook van die karakterhondjes.

Gepost door: Mendel | 15-05-09

De commentaren zijn gesloten.