08-03-09

Terug in blogland!

Amai, amai, dat is hier wat geweest hoor de voorbije week. 't Vrouwke was in alle staten. Stel je voor, haar pc'ke had haar in de steek gelaten. En voor haar is da IEL erg zunne. Ze kon haar blogronde niet meer doen, ze kon niet meer vertellen over ons priveetje, ze kon haar mailkes niet meer lezen. Dus ze heeft de hele week vele kunnen kuisen. (en't was nun keer nodig zunne!)

Maar vandaag zijn we gaan stappen met onze goeie wandelvriendjes, Roef en Oikatje. O, wat was da were leuk! Maar, weet je wat ze nu in hun kopke steken???? Om wat grotere wandelingskes te doen en vandaag hebben ze het startschot gegeven. We gingen naar Aalter en deden er meteen de wandeling van 12 km. Pfffffffffff! Gelukkig konden we halverwege eens onze pootjes plooien. En er waren vele dorstigen zunne. En die dorst hebben moet je te drinken geven hé!


dorst

 


En moet ge nu eens iets weten??? Ons vrouwke had helemaal gene zin in taart (pannenkoekskes waren er niet maar normaal is ze niet vies van andere zoetigheid zunne!) Maar ze had er toch vlug spijt van want na enkele meterkes voelde ze zich maar flauwkes. En 't baasje zei dat ze mss. wat suiker tekort had! Jipie, nu heeft ze een reden om volgende keer zeker die taart niet meer te laten staan voor die kilootjes (waar ze zich plots wat zorgen over maakt!)

En dus door die appelflauwte heeft ze ook niet zoveel kiekjes genomen maar toch heeft ze nog enkele schoontjes. En die willen we zeker laten zien.


cats


Na 12 kilometerkes mochten wij wat rusten in ons autooke en 't vrouwke en 't baasje brachten nog vlug hun wandelkaartje binnen. Maar weet je wie ze daar zagen????? Tidouke met zijn baasje en vrouwke!!!!!!! En die mocht wél mee naar de cafetaria! Volgende keer krijgen ze ons met geen stokken meer in da vierwielerke! Samen uit, samen thuis! Tidouke, toch van ons nog een likje zunne!

En mogen wij nu vragen dat alle vriendjes eens een mailke sturen naar ons vrouwke waarin ze hun e-mail adres vermelden. Want diene computerdokter heeft alle, maar dan ook alle adresjes verwijdert en nu kan 't vrouwke geen e-mailkes meer zenden. En ge zou toch nie willen zeker dat zij were heel de tijd moet kuisen hé!?

22:02 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) | Tags: wandeling, fredje en dolfke |  Facebook |

Commentaren

Hé tof om jullie terug te lezen !
Amai en 12 km stappen is wel serieus lang hé. Maar zo te zien zag 't er toch wel héél leuk uit.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 09-03-09

Oef, 'k dacht al, die hebben het opgegeven, die gaan veel te veel wandelen en hebben geen tijd meer om iets te posten ;-)) 't zijn weer knappe fototjes !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 09-03-09

hahaha vandaar ik dacht amaai bij haar duurt die krokusvakantie lang
ik ging al mijn mutatie vragen hihihi
allé alles is nu in orde
en ja hoor schoon fotookes zenne

Gepost door: callemie | 09-03-09

Das een behoorlijke wandeling maar het mooiere weer lokt dat uit hé, weer prachtige foto's

Gepost door: Vicky en Sammy | 09-03-09

hey vrienden, blij dat jullie terug zijn wij hore zo weinig van de mooie verhaalkes maar nu weer mooie beeldekes zenne!
fijne zonnige dag daar :-)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 09-03-09

Dag wandelhondjes 12 km is toch wel ver hé, maar jullie zijn glansrijk geslaagd lees ik en op de foto's is geen vermoeidheid te zien.
Maar ja, jullie zijn straffe hé!
En vrouwke zonder pc...daarom dat het hier zo stil was.
Dat paleisje waar we gisteren naartoe zijn geweest is in Wijnegem.
Jullie kennen dat dus ook.
Ik zal vandaag zeker een mailtje naar het vrouwtje sturen...zo kan ik weer mooie dingen ontvangen.
Fijne dag nog en geniet van het waterzonnetje!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 09-03-09

Fredje &Dolfke Dat is dan toch een hele wandeling hoor 12 km het is de moeite ,en waarom zou het vrouwtje laten om een pannekoekje of een stukje taart te eten ,als ze dat niet verboden is.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 09-03-09

Het was leuk he Fredje & Dolfke , maar wij zijn wel zeer moe en jullie ?
Doeiiiiiiiiiiiiii , tot een volgende keer .

Gepost door: Roef en Oika | 09-03-09

Hey vriendjes ... Leuke wandeling gehad?
Vele groetjes van ons allemaal en een zachte knuffel.
Groetjes

Gepost door: Chris en Kelly | 09-03-09

Amai ,het vrouwke doet jullie nogal wat aan ,12 Km stappen en hoe was het dan met haar pootjes ,ook een beetje stijf ,maar dat doet eens deugd en denk dat jullie "s avonds zeer goed geslapen heb.Hopelijk kunnen we jullie nog volgen als we nog eens samen wandelen!!!

Gepost door: Bono en zijn baasjes | 09-03-09

een leuke week gewenst jullie hebben weer genoten he
was wel 12km maar dat in een gezonde lucht
maak er een leuke week van
groetjes

Gepost door: @ludwig | 10-03-09

De commentaren zijn gesloten.