24-02-09

Krokusvakantie!

Amai, amai! Ons vrouwke heeft nu krokusvakantie maar ge moet nie denken dat ze nu extra vele diene competoeter aanlegt hoor voor ons. Nikske van! Gene tijd zegt ze! Pfff, gene goesting zekers of gene energie nie meer! A ja, dadde ist. En wij weten waaraan da ligt. Luister.

We waren zondag aan zee met onze cavaliervriendjes. O wat was het were leuk! We hebben were goed geravot in het zand, we hebben gewandeld, we hebben gecrost, we hebben naar de meiskes gekeken (Maar dadde geldt niet voor mij zunne! A neen, mijn Poppietje was er niet dus....) Ons vrouwke en baasje zagen er ook heel blij uit. Zij waren ook were in goed gezelschap. En zij strekken ook wel graag eens hun beentjes. Maar 't vrouwke wordt daar ook graag voor beloond. (Hihi, wij ook zunne!) En daar zit nu het probleem si! Na de wandeling waren er geen pannenkoekskes. En voor mijn vrouwke is dat een ware ramp! En zo heeft zij al heel de tijd gene energie nie meer! Erg hé!

Maar ikke vind da nu toch rare dat ze toch zo lang in diene cafetaria bleven zo zonder pannenkoekskes. De baaskes vinden da blijkbaar nie zo erg zeker?


 trappist


 

En eigenlijk ziet er niemand ongelukkig uit hé!


 Allee, dat weten wij nu ook weeral. Zelfs een zondag zonder pannenkoekskes overleeft ons vrouwke! En wij, als wij maar bij onze vriendjes en vriendinnekes zijn, dan kan de zondag helemaal niet meer stuk!


vriendjes


Maar zeg nu eens eerlijk! Dediene ziet er toch ook nie meer fris uit hé! Heeft die ook van da fleske gedronken misschien?


roef


Tot hoors!

 

22:52 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (18) | Tags: fredje en dolfke, wandeling |  Facebook |

15-02-09

slecht nieuws en goed nieuws

Ik zal maar beginnen met het slechte nieuws zeker. Dan zijn we er meteen vanaf. We zijn dus vandaag gaan wandelen met enkele vrienden. Het was wel leuk maar.... snik, snif, mijn lief, klein Poppytje was er niet. Ik heb mijn pootje niet op haar rugje kunnen leggen, ik heb haar zachte parfum niet geroken, ik heb geen likje kunnen geven en heb er ook geen gekregen van haar, ik heb ze zelfs niet eens goed kunnen bekijken! En dat allemaal in het valentijnsweekend. VERSCHRIKKELIJK! Ik zocht dan maar een ander vriendinneke maar ik moet zeggen dat ik mijn Poppeke niet kan bedriegen met een zusje of nichtje van haar. Dus keek ik de andere richting uit. En wie zag ik dan....


Carina verliefd


Zie je, het was eigenlijk ook grote liefde zulle. Ik heb haar eens heel dichte gepakt. En eigenlijk vond Carina mij ook heel lief. Ik was weer terecht tot.... ik dit in het visier kreeg.


Carina dronken


Phoe, ik mocht niet eens nun keer proeven.

POPPYTJE, IK WIL JOU EN ALLEEN MAAR GIJ HOOR! (Is da nu gene schone valentijnstekst!)

Maar we hadden anders wel weer een schone zondag hoor. We hebben eens goed de pootjes kunnen strekken,...


cats


 ons maagje kunnen vullen...


eten


... en weer eens goed gelachen. Alhoewel, 't vrouwke kon niet echt lachen als ze mijn broere zijn pootjes bezag. Hm, is dat verwonderlijk???? En daarbij, er waren nog zulke vuile pootjes zunne.


pootjes


Raar, maar zien jullie ook geen vuile schoenen???? Die waren er nochtans ook hoor! Maar ja, dadde mogen jullie niet zien voorzekers?

't Vrouwke heeft haar ook were goed kunnen uitleven hoor. Kijk maar!


lief


Maar de allerschoonsten van vandaag is toch wel deze. (Allee, dat vind zij dan toch! Maar ikke ben er niet helemaal mee eens. 't Is mijn Poppeke niet hé! Snif!)


 

schoontje
 


 

Mijn broere ligt hier weeral te snurken. 'k Ga maar vlug zijn voorbeeld volgen. Slaapwel vriendjes!

 

 

 

21:41 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (16) | Tags: wandeling, dolfke, poppietje |  Facebook |

14-02-09

Valentijnsperikelen!

Morgen zetten we weer een stapje in de wereld samen met onze vriendjes. O, wat kijk ik er naar uit om nog eens dichte bij mijne mama te lopen en nog eens goed te ravotten met mijn zusje. Om dan nog maar te zwijgen van al mijn nichtjes en mijn neefje. En dan is er daar eentje die ik toch wel helemaal de max vind, lief Poppietje. Dat is toch wel mijne grote lieveling. Maar 'k zalle were mijn manieren moeten houden van ons vrouwke zeker? Pffff, zij begrijpen toch nikske van hondentaal hé! Durf ik nun keer te snuffelen aan hare nieuwe parfum dan roepen ze alwere. Durve kik nun keer min pootje op haar pootje te leggen dan is't weeral prijs. Pffffff, we zouden nochtans een schoon koppelke kunnen zijn zunne.

Onlangs is ze samen met haar familie naar de zee geweest en wij kregen op onze competoeter een filmke. IK zou er uuuuuuuren kunnen naar kijken. Zoooo lief en zo schone!


193124-de46279cd7ee94c3e8dabf1dd6d8b802


Kijk eens naar die lichtjes in mijn oogskes.

Allee, ik ga nu maar vlug naar de badkamer want ik wil me nog eens goed opzetten.

10:37 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: poppietje, familie, dolfke |  Facebook |

04-02-09

Pffffffffffffffffffff!

Grappig zunne, echt grappig! Ik benne hiere al een week zo brave en nu ..... nu komt 't vrouwke af met Walter. Ze heeft hem gevonden hoor! 't Is een hondeke die niet blaft, die niet trekt en die gene honger heeft. Maar ja, wa wilde. 't Is een slappeling, een seutemie, een droge stoppel!

Neen, hij trekt niet! Neen! Maar hij is te lui om op stap te gaan. Hij ligt daar maar gewoon te liggen. En als ge nikske nie doet heb je uiteraard gene honger hé! Pf, hij blaft niet ook. Maar ja, hij doet gewone zijne mond nooit open. Dus ook nie voe likskes te geven. Is het da wat 't vrouwke wil???? En nu moet het ergste nog komen: diene sul mag wel elke avond vrouwkes voeten opwarmen. Phoe, vroeger dede kik dadde. 'k Moet er nikske van hebben si! 'k Benne nun keer gaan rieken en zelfs dadde was flauwekes. Dus neen, voor mij geen Walterke nie meer!

cats

20:44 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (23) | Tags: familie, fredje, thuis |  Facebook |

02-02-09

Joepiedepoepie!!!!

Als we héél flink zijn (en dat zijn wij eigenlijk altijd! Allee, dat vinden wij toch van onszelf!) dan krijgen we ......    een nieuw vriendje. Maar het zal een vriendje zijn die niet zovele blaft, die niet zaagt om te eten en die niet trekt aan de lijn. Amai, waar gaat ons vrouwke dát vinden?????? Maar wie ons vrouwke kent, die weet dat ze een echte doorzetter is en dat ze niet vlug opgeeft. Ze heeft zelfs al een naam voor hem gevonden. Want dat is ze zeker, 't moet weer een reutje zijn. Walterke zal hij noemen. Vinden jullie dat ook zo nun belachelijke naam?

Ik zal nu vlug maar op haar schootje springen en haar vele likskes geven. Dan zal 't vrouwke mij wel flink vinden zeker?

21:06 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) | Tags: fredje, thuis |  Facebook |