07-12-08

Hij is geweest!!!!!!

Ik wilde het jullie gisteren allemaal komen vertellen maar we hadden het echt te druk met spelen en dan 's avonds konden we niet op de blog geraken dus... jullie krijgen nu het verslag!

Die brave vent is hier echt ook geweest en wat kregen wij allemaal!!! Te veel om op te noemen maar we waren wel allemaal tevreden hoor!


DSC03536


 Woehaaaaaaaaa, zoveel voor de hondjes!!!!!!!

Ik moest natuurlijk alles direct eens gaan bekijken. Mijn vrouwtje zegt altijd dat ik een curieuzeneuze ben dus mocht ik haar nu niet ontgoochelen hé!


DSC03537


En mijn broere ging direct gaan snuffelen aan de zakskes. Die weet wel de lekkere brokjes te vinden.


DSC03540


Wij hadden enkel één snoepke gevraagd en één speeltje maar we kregen verschillende snoepekes hoor. Koekskes en stokskes en allemaal verschillende. Ik denk dat de Sint niet zo goed onze voorkeur kent dus dat hij ze allemaal eens wilde uitproberen. Voor ons geen probleem hoor want we eten alles graag. Dus er mogen nog meer soortjes uitkomen zulle! (hihi!) En we kregen nu ook echte sloefkes zodat wij volgend jaar ook ons schoentje kunnen zetten. (i.p.v. onze bakskes, ik schaamde me dood!!!) Maar 't vrouwke twijfelt eraan of we dit volgend jaar wel gaan doen want ze zegt dat ze al zullen versleten zijn. Phoe, net alsof ik hier alles verniel. 't Is niet omdat ik dat piep-ding er al uit gehaald heb, dat ik er verder niet voor zal zorgen zeker!!!!!!


DSC03550DSC03544


Maar ook 't baasje was heel tevreden. Hij vroeg een paar sokken maar hij kreeg een hartslagmeter. Dat is voor als hij gaat lopen dat hij hem niet te vele overdoet. Ja, hij is ook al niet meer van de jongste zunne. En 't vrouwke vroeg een zakske tijd. Maar dat had de Sint niet meer in voorraad maar hij vond wel een schone pons die ze kan gebruiken als ze aan het scrappen is. Dus zij ook content.

Maar nu moet ik stoppen want het is hier druk zunne. 't Baasje aan het werk, 't vrouwke moet nu nog soep maken en wil dan srappen (lees ponsen) en wij, wij moeten nog onze sloefkes aan de kant zetten. 't Begint al!

Doeoeoeoeoeoei!

09:48 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (17) | Tags: fredje en dolfke, thuis |  Facebook |

Commentaren

hahahah jajaj hij is hier ook geweest hoor
ons drouiilke kan weer smullen en ikke kan met pcke skypen zonder iemand te storen nu hihihihihi

Gepost door: callemie | 07-12-08

hahahahahaha neen hoor ik ben blonder dan blond hihihihi dus tis maar te downloaden en te klikken
hier is de link
http://dutch.toggle.com/lv/group/view/kl54425/Photoscape.htm
voilà aan het werk nu hihihihihi

Gepost door: callemie | 07-12-08

Wauwwww amai jullie hebben geluk gehad seg ! Volgend jaar zetten wij ook ons bakje, blijkbaar brengt hij dan véél meer of heuhh zouden jullie zo veel braver zijn dan wij ?

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 07-12-08

Wat een gulle Sint! Maar ik heb eigenlijk een vraagje : een pons voor bij het scrappen ??? Helllp, een beetje uitleg, misschien bij een volgend postje? Scrappen is dat allerlei leuke dingen met papier maken ...?
Fijne zondag verder.

Gepost door: Chris | 07-12-08

Fredje & Dolfke Maar de sint weet dat jullie twee schatjes van hondjes zijn hé, en daarom brengt hij jullie zoveel.Goed dat hij ook aan het vrouwtje en het baaasje gedacht heeft, zij zullen ook wel content zijn.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 07-12-08

Amai zoveel lekkers, jullie zullen wel heel braaf geweest zijn!!
Nu iets anders, ik ken Dolfke nu al z'n hele leventje en nog nooit is het me opgevallen dat hij zo'n schoon hartje op z'n kopje heeft zeg!!
Groetjes Els, Peter en de meisjes.

Gepost door: els en peter | 07-12-08

Verwend Amaai amaai, De sint verwend jullie nogal!!
Geniet er maar van zolang het niet op is... :)

Groetjes

Gepost door: Kelly | 07-12-08

Whauw !! zoveel lekkers !! en zo'n sloefke en basketsloefke hebben wij ook !! Jaja, die piepers eruit halen da's toch het leukste van al hé !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 08-12-08

solly solly wij beteke afwezig geweeste mare drukke dage hier zenne, mams kan niet vele langskome wante vele madamme wille nagelkes mooi hebbe nu met feestdage...enne tja wij alene blogge?... datte wat moeilijk
maar hier zijn we se, fijne avond en geniet van gezelligheid mette vele lichtjes mmm wij doene dat ook!seg hela jullie mooie pakjes gehad zenne :p en mooie schouw dare wij ooke zo ene mare brandt s'avonds en dus pietes dan te warm hé...dusse deed de arme stakkerd langs andere weg :-)
pootje en likie van ons uit koude limburgland :-)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 08-12-08

de hodnjes hier zijn weer flink verwend zie ik. Wat er tegenwoordig al niet is hé !!!! En ben jij ook een kaartenmaakster? Ik ook maar ik heb ook een zakje tijd nodig, en wel een grote zak...!!!! hahaha..

Gepost door: Anita | 08-12-08

Twee zo'n schatjes mogen wel eens verwent zijn !
Geen probleem voor het linkje
ik plaats er onmiddelijk eentje terug.
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 09-12-08

hey vriendjes, jullie zijne toch altijd brave he dusse moete gene bang hebbe van kerstmannekes zenne :-)
alleen de kleine hiere heefte er zo niet op:)))
is kleine deugniete soms :)
fijne dag daar he en hou jullie warmkes!

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 10-12-08

bedankt voor jullie bezoekje, ge hebt wel veel gekregen hé.... en ik kreeg van de sint mijn steunzooltjes en nu gaat het veel beter
Daaaaag

Gepost door: Erik | 10-12-08

is al da lekkers al op?? Hier is de sinterklaas chocoladepop nu bijna weg :)

Gepost door: Anita | 10-12-08

Wat een toffe pee die sint zoveel lekkers en speeltjes voor de hondjes en dan de baasjes zelfs niet vergeten ! Volgens mij gaan de poezen hier volgend jaar ook een schoentje willen zetten.
Nog eens bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en voor het leuke compliment over mijn schrijfseltjes. Uiteraard mag je een linkje plaatsen.
Groetjes !

Gepost door: Annliesbet | 12-12-08

wij kome je een hele gezellige weekend wensen en jippieeeeee hette regent niet mare welle ijskoud buite, maar.........nu kunne wij wel mee nare kerstmarkt straks mette onze dikke jasjes aan tuurlijk :p
amusemente daar... pootje en likie van ons :-)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 13-12-08

Dat is wel een lieve man die sint. En nu nog de kerstman...
Poot
Goras & Ria

Gepost door: ria | 14-12-08

De commentaren zijn gesloten.