30-11-08

een stapje in de wereld gezet.

Het wordt een gewoonte dat ik hier op zondag een verslagje breng.  Deze week was ons baasje al thuis van woensdag en zo was het hier druk in huis. En nu kom ik toch even tot rust. Pffffffffffff, gelukkig mogen we morgen weer goed uitrusten!

Vandaag beloofde weer een hele rustige zondag te worden. Ons vrouwke hoopte stiekem dat het weer zou sneeuwen want ze had er vorige week zo'n spijt van dat ze een beetje ziekjes was en dus geen deftige sneeuwfoto's heeft kunnen maken. Het heeft niet mogen zijn. Maar niet getreurd, vandaag zijn we eens gaan wandelen in Kortrijk.

Amai, amai, dat is daar iets. Half Kortrijk ligt open om zo een nieuw winkelcentrum aan te leggen. Ongelooflijk! Hele straten zijn verdwenen. 't Vrouwtje bekende haar zelfs niet meer. Maar ze heeft wel een kiekje van mijn broer bij een schone brug. Alhoewel, van die brug is niet veel te zien zunne. Nu ja, ons vrouwke vindt natuurlijk ons zoveel meer waard dan een stomme brug hé! Hihi!


DSC03515


Daarna stapten we door naar de schouwburg want ons baasje wilde wel eens naar het programma kijken maar we zagen er alleen de voorstellingen van .... november. Dus hij is nikske wijzer geworden. Maar we zagen er wel een nieuwe fontein. Mooi hoor maar voor ons een beetje hoog. Gelukkig was het niet warm vandaag want we zouden alleen maar afzien.


 DSC03519

DSC03516


En toen hebben we het schoonste plekje ontdekt van Kortrijk. Allee, dat vinden ons baasje en vrouwke tenminste. Of het nu wel het mooiste is, weten ze nog niet zo zeker maar ze waren wel héél verrast. Het lijkt een beetje op het begijnhof maar het is het niet. Het was een klein binnentuintje waar kruiden omringd worden door hele gezellige huisjes. Zoo mooi! En dit juist naast de grote werken. Gelukkig is dat toch overeind gebleven.


DSC03526DSC03527DSC03525


We mochten zelfs binnen gaan in één van die huisjes maar dat was toch wel héél klein hoor! Ongelooflijk dat er daar nog mensen in gewoond hebben. En dat bedje, zo klein.... net even groot als mijn mandje. (een klein beetje overdreven maar toch geen bed waar mijn baasjes in konden hoor met hun meter tachtig!)

En toen zijn we natuurlijk nog een pannenkoekske gaan eten. Mmmm, wij mochten  ook proeven. 'k Mocht ook op baasjes schootje zitten zodat ik nog wat kon genieten van het mooie zicht op de markt.


DSC03534

 


Wij waren zooo flink en we zagen er zo gelukkig uit (onze staartjes zwiepten langs alle kanten) dat ons vrouwke beloofde om binnenkort nog eens terug te gaan als er kerstlichtjes zijn. (Mmmm, ik denk dat ze vooral nog zo'n pannenkoek wil zulle!) 

Doeoeoeoei!

Dolfke

 

20:44 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) | Tags: wandeling, fredje en dolfke |  Facebook |

Commentaren

Die pannekoeken zullen gesmaakt hebben !!

Gepost door: els | 30-11-08

HI HI , wij hebben gisteren pannekoeken gaan eten , LEKKER HE !!!!!
Doeiiiiiiiii

Gepost door: Roef en Oika | 30-11-08

Ons vrouwtje vind het heel mooie foto's. Wij denken er anders over, we geloven er geen bal van. Ze moet het ons maar zelf gaan tonen zodat we 't zelf eens kunnen zien. Hihih hebben we wéér een goed uitvlucht om er eens tussenuit te gaan hé :-)))

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 30-11-08

Wat maken jullie leuke uitstapjes.
Drie meiden uit Lokeren.

Gepost door: Cavalierslokeren | 01-12-08

Voor een pannekoek doe ik alles !!!! Enne, 't zijn wel mooie foto's !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 01-12-08

Ziet er daar mooi uit en die pannekoeken zullen gesmaakt hebben, natuurlijk dat je zo weer terug wil.

Gepost door: Vicky en Sammy | 01-12-08

pannekoeke lust ik ook wel :)))
en jullie een mooie dag gehad leuk!
fijne dag zenne vriendjes

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 01-12-08

Fredje & Dolfke Dat zie er naaar uit dat jullie een heel toffe namiddag hebben gehad. Ik wens jullie ook nog een heel leuke week toe.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 01-12-08

mooi blogje z'n
en maak er een leuke weekend van
knuffels en groetjes van zeetje

Gepost door: @ludwig | 01-12-08

Hey Dolfke Je hebt samen met baasjes weer een leuke uitstap gemaakt, het zijn mooie foto's. En die lekkere pannenkoek achteraf,dat zou Kelly ook wel lusten.
Groetjes

Gepost door: Chris | 01-12-08

mooie foto's hoor!! Gezellig hé, zo'n huisjes en rap verwarmd!!!!! En jullie zullen wel heel flink geweet zijn zeker, dat je volgende keer ook mee mag, al ist maar voor het pannekoekske!!

Gepost door: yvette&tuurke | 01-12-08

Dag Fredje en Dolfke Ik ben hier gisterenavond nog komen lezen maar ineens was mijn internet weg en kon ik geen reactie meer plaatsen.
Jullie hebben hier wel een hele leuke blog. Ik ga jullie een linkje geven zodat ik regelmatig jullie mooie verhalen met de nodige prachtige foto's erbij kan komen lezen. Als het niet goed is, moeten jullie het linkje maar terug komen halen...hihihi!
Bedankt voor jullie lieve woorden op mijn blogje!
Tot gauw en lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 02-12-08

Fredje en Dolfke Ik kijk al enorm uit naar jullie volgend verslagje hoor! Even getest of de link het doet en geen probleem.
Tot vlug dan maar!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 02-12-08

Goeie morgen lieve vrienden Ik lees niets nieuws maar dat geeft niet hoor!
Ik wil jullie gewoon een hele mooie woensdag komen wensen!
LIeve poot!

Gepost door: Veerle | 03-12-08

De commentaren zijn gesloten.