23-11-08

Wrede zondag!

Amai, amai! 't Was hier 't een en 't ander vandaag. We hebben een zondag beleefd zoals nooit tevoren en we zullen er waarschijnlijk niet veel meer meemaken ook van dit kaliber. We zijn het huis niet uit geweest!!!! Erg hé!

Zo erg was het nu ook weer niet hoor maar wel heel ongewoon. Ons vrouwke heeft een beetje het snot en trage benen en ze vond dus dat ze best wat kon rusten. En ik heb goed voor haar gezorgd hoor! Ik heb op haar schootje gezeten op de stoel in de keuken en op de stoel in de living en in de zetel. Ik moest toch zorgen dat haar billen gene kou kregen want ze heeft al een kopvalling.

Maar ze heeft niet echt een zittend poepke (lees POEP) dus wilde ze perse een paar fotootjes van de sneeuw. Gewapend met een dikke jas, sjaal, muts en trekmachientje ging ze in de tuin. Hier haar buit.


DSC03396


Amai, zie je die wattebollekes? Groot hé! Dat is doordat al die engeltjes daarboven (en mémeetje is daar eentje van) hun kussentjes aan het opschudden zijn. Gelukkig doen ze dat niet heel het jaar door hé!


DSC03397


Helemaal tevreden is het vrouwke niet deze keer. Dat komt omdat ik niet naar buiten wilde om te poseren. Maar ik ben niet zot zunne! Ik blijf liever bij het stoveke wi! Zo nun keer aan de voordeur piepen, dat kan nog maar meer net hoor!


DSC03405


Mijn neus kreeg helemaal koud. 't Vrouwke zei dat ik niet mocht trunten maar zij stond daar wel met haar frak é!

De sneeuw bleef zelfs plakken aan de ruiten. Dat zegt toch genoeg zeker!!!!!


DSC03407


'k Heb me dan maar voor dat sprekend bakske gezet. Baasje had nog een filmke liggen die hij vorig jaar eens had opgenomen. 't Was nie skwine wi-je. 't Ging over heel vele gestippelde maatjes die gepakt werden.


DSC03417


'k Vond het wel een beetje triestig en zo nu en dan kroop ik heel dichte bij 't vrouwke om die wrede dingen niet te zien maar 't is gelukkig goed afgelopen.

17:14 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (17) | Tags: dolfke, thuis |  Facebook |

Commentaren

Mooi he de foto's met de sneeuw en hopelijk is 't vrouwke snel weer beter ,maar morgen is dat wel over .Allicht heeben jullie er van genoten eens knusjes achter het stoofke te zitten.Den Bono ook,maar hij moest ook eens buiten van het vrouwke voor wat fotokiekjes,maar ik loop graag eens in de sneeuw,maar zitten niet ,want dat is te koud aan de poep!!!

Gepost door: bono en baasjes | 23-11-08

Zorg maar goed voor jullie vrouwtje he !!!!
Dat ze maar vlug beter wordt .
Groetjes aan jullie baasjes van onze baasjes .
Doeiiiiiiiiiii
Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 23-11-08

Oh wij vonden die sneeuw net heerlijk om in te spelen. AL moeten we wel toegeven dat té té was en we ook na een half uurtje al binnen wilde.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 23-11-08

:-) Ik moest de deur goed toelaten of die van ons was constant in de sneeuw aan het springen. Hier ligt wel 10 cm sneeuw en die kou is niet goed voor zijn pootjes hé. Mijn fotoke van de tuin is gewoon door de raam genomen. Ikke ook niet buiten zenne vandaag. ;-) Nog een fijne avond. x

Gepost door: Nana | 23-11-08

het was zeer ongewoon zo vroeg al sneeuw zien vallen maar het blijft mooi. Ik heb al een aantal blogs gezien met sneeuwfoto`s !! Ik heb ze vanauit het raam genomen :)

Gepost door: Anita | 24-11-08

hahaha wij wel buiten hoor
zaaaaalig ind e sneeuw ploeteren zoals kleine kinderen hihihi
ons vadrouilleke daarentegen die keek ook liever naar tv hiihi

Gepost door: callemie | 24-11-08

Oké van achter het glas is het misschien niet zo koud aan de pootjes, maar toch, ge weet niet wat ge mist, 't is zo leuk ravotten in dat donzig tapijtje sneeuw !! Enneuh, we weten nog niet wat er in de doos zit, die komt van de sint, dus moet ik nog een paar daagjes wachten hé !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 24-11-08

Mooie foto's veel beterschap.

Gepost door: Vicky en Sammy | 24-11-08

amaai ik vind dit super dat wit tapijtje!

Gepost door: Milo | 24-11-08

Fredje & Dolfke Mooi foto's van de sneeuw, onze Charly wilde gisteren de hele tijd buiten lopen hij vond at gewoon te gek.Ik hoopt dat ge u vandaag toch al wat beter voelt.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 24-11-08

Hallo Kelly rent ook graag in de sneeuw. Maar hier is er niet zoveel meer van te zien, hier en daar ligt er nog wat in de weide.
Ik wens jullie een aangename week toe, en beterschap voor vrouwke.

Gepost door: Chris en Kelly | 24-11-08

Tja, dat baaske toch hé van jullie! Ze doet jullie wat aan hé.

Gepost door: een collega | 24-11-08

en er weas een wrede maandag...weer sneeuw en kou..brrrrrrrrrrrrrrr

Gepost door: Anita | 24-11-08

hallo vriendekes ;-)
wij nu passe ane compoeter gerake wante wij drukke dage zenne pfff, feest wasse heel goed enne mams blijve hare naam houde zenne sara vinde zij mare niets :)))) enne gaan niete naar huis waar ze naam verandere, ze vinde het goed zo dat alene maar telle vore feest zegt ze :)))))
fijne dag nog dare en vele knuffels van ons allemale :)
weer mooie beeldekes jullie zenne! amusement nog:-)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 25-11-08

Ben het wel gewend om in de veranda te zitten als de baasjes werken zijn, kan via een luik buiten op het terras en het gras dan.
Maar als t vriest dan wordt het wat koud, dus een beschut persoonlijk huisje vind ik wel leuk... :-)

Gepost door: Ruby | 26-11-08

ola hallo :-)

wij kome je een gezellige weekend wense en opgepast het gane weer wintere buite , dus haal de slee er mare bij :)))
totte maandag en amusement zenne :-)

pootje en likie van ons.

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 28-11-08

pffffffff hiere ook niete zenne wereman isse dikke liegebeest vola :(((((((
wij moge mooi binne blijve want hiere vele water uit lucht bweikes....
fijne zondag toch daar zenne :-)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 30-11-08

De commentaren zijn gesloten.