27-10-08

Lang leve de zee!!!

Amai, wij hebben zaterdag de wandeling van ons leven gemaakt zulle! We zijn gaan wandelen van Koksijde tot in Nieuwpoort. 't Was wel 100 km door en 100 terug natuurlijk. Hm, mijn vrouwke en baasje hadden geen compassie met kleine bollekes met korte pootjes zulle. En druk, druk dat wij het hadden!


DSC03111


Ik moest dus voortdurend die grote, vliegende monsters wegjagen. Die hadden lef zunne. Ze kwamen heel de tijd voor de voeten van mijn vrouwke en ik ben er zeker van dat zij dat niet kon apprecieren dus ... den dezen zou dat wel weer eens oplossen. En ik maar lopen!


DSC03117


Hier had ik mij wel een beetje mispakt. Eigenlijk ben ik geen echte waterrat maar ik wilde en zou dat vliegbeest pakken. En ja, 't was een beetje dieper dan ik had verwacht. Heb me maar vlug gedraaid en weergekeerd. Maar wat zag ik???!!! 't Vrouwke en baasje hadden zoveel plezier. Dus ik zwoeg en zwoeg en zij, zij lachen me gewoon uit! Kunnen jullie dat begrijpen?


DSC03137


Gelukkig werd ik goed gesteund door mijn grote broere. Die is ook nogal uit zijn slof geschoten. En lopen dat die kan. Nooit moe!


DSC03076


Met dit als resultaat. Hihi, de schijterds. Weg waren ze!!!

 

Maar alsof dat allemaal nog niet genoeg was.


DSC03089


Phoe, 't baasje gooide zomaar mijn nieuwste stukje speelgoed weg. 'k Heb het maar vlug teruggehaald. En dan zijn ze verwonderd dat ik moe word!


DSC03237


't Vrouwke zegt altijd dat ze meteen ziet als ik moe word. Dan loop ik achter haar of achter het baasje in de hoop dat ze mij nog nun keer pakken. Maar dat gebeurt niet vele zu.


DSC03175DSC03176


't Vrouwke zegt wel heel blij te zijn met deze 2 kiekjes. Ze vindt ze heel geslaagd. Maar ja, wat wil je, 2 fotomodellen geven toch alleen maar mooie fotookes hé!

En toen kwamen we terug op de dijk.


DSC03269


Oooooo, wat was het vrouwke jaloers toen ze dat zag!!!!!! Binnenkort gaat ze dat toch ook eens proberen. Ze kan al een beetje skeeleren maar ze wil dolgraag eens een tocht maken met die wielekes. Hahaaaaa, dat wordt lachen! Ik hou jullie op de hoogte zunne. Hahaha! En als ge ook eens goed wil lachen dan moet ge zeker eens kijken naar de blog van Roef en Oika. Daar zie je mijn baasje en vrouwke ook "staan" op die rijdende schoenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

20:56 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (21) | Tags: wandeling, fredje en dolfke |  Facebook |

19-10-08

Echte dierenmishandeling!!!!

Wat wij hier hebben meegemaakt, ik heb er bijna geen woorden voor! (en dat moet al erg zijn hé, mij kennende!) Het is gewoon erg, verschrikkelijk, ONmenselijk (of moet ik zeggen ondierlijk?), niet te doen.

Vrouwtje was hier gisteren aan het poetsen. En wij?!?! Wel, ze duwde ons naar buiten. En ze deed de deur dicht net voor onze neus. En daar stonden we dan, helemaal alleen.


DSC02177


We hebben dat natuurlijk niet zomaar laten gebeuren hoor! Alle buren hebben gehoord van deze pure dierenmishandeling. En Fredje kan van zijn latte geven zulle!


DSC02175


Zie je de vliegenhor ook nog eens voor het raam? Er was echt geen door-komen aan. Verschrikkelijk!!!!


DSC02174


En kijk nu naar ikke. Zo'n onschuldig beestje. Wat een verdriet had ik toch.

En dat allemaal omdat wij nog niet zo groot zijn. Wij kunnen gewoon niet aan de vensterbanken om het stof af te nemen want anders zouden wij zeker ons vrouwke helpen zulle. Dweilen, dat kunnen wij goed maar ja, ze doet het dan liever zelf. Gewoon niet eerlijk hé!

Maar wij hebben het vrouwke alles kunnen vergeven hoor! Als ze ons dan een lekker stokje geeft dan zijn we weer vriendjes!Knipogen

 

13:01 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (18) | Tags: fredje en dolfke, thuis |  Facebook |

13-10-08

Hiep, hiep hoera!

Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk. Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk was ik nooit! Kennen jullie dat liedje ook? Wel dat loop ik nu al 3 dagen te zingen. Ik ben dan ook zoooooooo vrolijk want...

mijn liefje, Poppy, die is mama geworden. En ik vind het zo'n schatjes. Kijk maar mee.


poppy's nest-1_640x4501

 


 

Zijn het geen schatjes?!!!!! Ze zien er weer echt zo lief uit hé! Net zoals hun mama (en papa). Zou jij daar nu niet vrolijk van worden? En ik ben natuurlijk héél trots op mijn Poppytje. 't Is toch een flinke meid hé! En ik moet bekennen dat ik nu nog een beetje meer verliefd ben zulle. Ik ben vandaag zo vrolijk.........

Er is maar één klein minpuntje: ik ben de papa niet! Maar ja, dat laat ik niet aan mijn hartje komen. Ik ben vandaag.....

Psssst, als je die kleintjes nog eens wil bewonderen dan kan dat hier maar blijf van mijn Poppytje hé!!!!

17:03 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) | Tags: poppietje, familie, dolfke |  Facebook |

09-10-08

Feest in Maldegem! (slot)

Ja, jullie dachten natuurlijk dat het vrouwke alleen maar kiekjes nam van viervoeterkes hé! Maar neen hoor.Ze zag ook veel andere schone dingen maar ja, die vinden wij natuurlijk niet zo spectaculair. Maar ze zit te zagen (de oren van mijne kop) omdat ik ze hier toch eens zou plaatsen. Dus ja.... hier gaan we dan.

't Vrouwke denkt dat dit het gemeentehuis is. Vera, kan jij dit bevestigen?


DSC02442DSC02440DSC02441


Hier en daar vind je er zelfs kunst in de straten.


DSC02720DSC02525DSC02704


Hihi, die laatste, dat is pas kunst. Daar kan ik eens goed tegen plassen!!!

En net toen we vertrokken naar huis zagen we dit prachtexemplaar.


DSC02725DSC02726DSC02728


Vrouwtje dacht altijd dat Maldegem een drukke stad was maar eigenlijk is het er heel gezellig. Ja, 28 september had veel verrassingen in petto!

20:01 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: wandeling, fredje en dolfke |  Facebook |

06-10-08

Feest in Maldegem! (deel II)

Wij zijn nog altijd aan het nagenieten van die mooie dag hoor! Het wordt zeker een dag die we nooit meer zullen vergeten.

Deze foto wilden we jullie zeker nog eens tonen.


DSC02628


Hier zie je mij (Dolfke) helemaal rechts, samen met mijn moeke en mijn zusje. We lijken toch goed op elkaar hé!

En dan nog enkele sfeerfotookes! Leuk hé!


DSC02504DSC02498DSC02488DSC02597DSC02521

DSC02463DSC02493DSC02701


Wat zijn mijn neefjes en nichtjes toch allemaal dotjes hé!

 

22:13 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) | Tags: wandeling, familie, dolfke |  Facebook |