22-09-08

Van een verrassing gesproken!

Zaterdagavond gingen mijn baasje en vrouwke naar een huwelijksfeest. Amai zeg, wat een pekkers. Het was al over 3u30 toen ze thuis waren. (Dat zouden wij eens moeten proberen!!!!! Het zou nogal stuiven zeker?) Ge  kunt gaan denken hoe we de zondag dachten door te brengen.


DSC02355


Zo zag het baasje eruit! (Van het vrouwtje heb ik maar geen foto genomen want dat was gewoon géén zicht!) Hij had vast en zeker gedacht om er eens een luie zondag van te maken. Maar....

In de namiddag wilde hij wel eens zijn benen strekken. En hij stelde voor om eens in Izegem (hier vlakbij) een wandeling te maken. Kort maar krachtig! (hihi!)

Wel het was een wandeling om nooit meer te vergeten. We wisten geen van ons vieren dat er nog zo'n mooie ongerepte natuur te vinden was op 5 stappen (wel grote stappen dan) van ons huis. Vrouwtje eerst wat aan het pruttelen (zere benen van lopen, hm hm!) maar ze kwam al vlug op andere gedachten want ze heeft enkele mooie kiekjes kunnen maken. Dus haar dag was weer geslaagd!


DSC02403


Dorst dat ik had! Amai, ik wilde wel de zee leegdrinken.


DSC02405


Hier mijn kleine broer. Ja, hij leert voor koe!!! Hier zie je hem duidelijk gras eten hé! Dat hij nu maar niet begint te loeien zulle!


DSC02393


En zo ziet ons baasje eruit bij een wandeling "the day after". Dat ziet er toch al beter uit hé!


DSC02383


En bij deze foto was mijn vrouwtje zo uitzinnig blij! Ze vond dit de mooiste foto van mij die ze heeft. En ikke trots natuurlijk!


DSC02418


En deze foto vond ze ook heel mooi. Maar ik begrijp da nie goed zulle. Zien jullie hier nu een cavje? Neen? Wel ikke ook niet dus wat is er daar nu mooi aan????

Na de wandeling hebben we wat gerust op een terraske. Baasje vond het daar heel mooi en vrouwtje vond het er vooral lekker. Mja, gelijk had ze wel. We hebben een stukje van de pannenkoek gekregen. Mmmmmmmmmmmmmmm, wanneer gaan we terug baasje?

22:05 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) | Tags: wandeling, fredje |  Facebook |

Commentaren

hihi, eige schuld...dikke bult! :))))))))) haha baasjes toch hé :-)
kwam nog net ff piepen se, en nu weg, slaapzacht vriendjes de mijne doen dit al :-)
grtjs vanuit het limburgse, chantal.

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 22-09-08

3u30 hohoo, nachtbrakers die baasjes van jullie :-)
Ge moogt tegen uw vrouwke zeggen dat dat inderdaad ne hele knappe foto is van jou zunne, maar die zonder cavke op vind ik ook wel iets hebben! (vooral door de goede depth-of-field - niks van aantrekken, da's mensenpraat).
Slaap lekker en tot morgen of zo!
Knuffel van Ruby.

Gepost door: Ruby | 22-09-08

Volgens ons vrouwtje zijn het echt schitterende foto's. Seg en laat jij je baasje daar zo liggen ? Hmm als ze hier in de zetel zo liggen dan is het dé moment voor ons om lekker wild te gaan spelen en hen wakker te likken.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 23-09-08

Jullie hebben weer een pracht wandeling achter de rug hé ! En dat afsluiten met pannekoeken Hmmmmm !! zie ik zeker zitten !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 23-09-08

Algoed dat je ze nog in beweging hebt gekregen dan, zag er een leuke wandeling uit.

Gepost door: Vicky en Sammy | 23-09-08

Mooi postje ... the day after ... Ik wens jullie een supergezellige week verder en tot blogs weer.
Groetjes van Kelly en haar baasjes.

Gepost door: Chris | 23-09-08

hahahaha zwaar nachtje dus gehad!
niet klagen hier als het een zwaar nachtje is dan gaan wij niet wandelen hoor hahahaha
en ja je vrouwke mag heeeeeeeeeeeel trots zijn want de laatste is subliem!!!!!!!!

Gepost door: callemie | 23-09-08

Amai jullie baasjes zo lang jullie alleen laten , foei he !!!!!
Maar ze hebben toch nog aan jullie gedacht , zo een mooie wandeling en dan nog pannekoeken , dat lusten wij ook wel . We hebben er zondag ook gaan eten niamie niamie !!!
Dikke knuffel van Roef & Oika .

Gepost door: Roef en Oika | 23-09-08

bon nu moogt ge wel wakker worden hé
hahhaa
fijne woensdag !!!

Gepost door: callemie | 24-09-08

Fredje & Dolfke Dat zien er heel mooie foto's uit hoor ook de laatste , Zeg als ik dit hier leest zijn jullie ook West Vlamingen want je schrijft van Izegem. Wij wonen in Waregem en dat ligt toch niet zo heel ver van elkaar hé.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 24-09-08

De commentaren zijn gesloten.