31-08-08

leuk prijsje te winnen!!!

Vandaag hebben we een heerlijke dag achter de rug! We hadden een brunch met de club van de cavjes en het was weer een uitmuntende organisatie.(waarvoor weer heel veel dank aan onze big chief en zijn dienaren!) Eerst een ferme wandeling in de bossen (die vandaag voor heerlijke afkoeling zorgden). Natuurlijk stond dat trekmachientje van ons vrouwke niet stil. Hier enkele van mijn vriendjes...


DSC02048DSC02072DSC02076DSC02081DSC02134DSC02137DSC02129DSC02033


Mijn vrouwke vindt alle hondjes wel mooi (vooral dan ook nog de cavjes) maar ze heeft ze vandaag niet allemaal even mooi in beeld gekregen. En ze toont natuurlijk hier wel de mooiste plaatjes.

Na de wandeling was er een gezellig samenzijn gepland met een hapje en een drankje. En we hebben ervan genoten zulle.

Bij een vorige wandeling zagen we hier Els en Veronique de revu passeren. En vandaag komen de mannen aan bod. Kwestie van geen jaloezie op te wekken hé! Hihi!


DSC02013DSC02012


En dan ook nog een klein wedstrijdje.                                                                   

 Van wie zijn deze sexy benen?


 

DSC02109


Er zijn 3 mogelijkheden :

A : DSC02092van Sigrid


B : DSC02114van de fotogenieke Patrick


C : DSC02093van Carina


Wie binnen het uur een SMSke stuurt naar mijn vrouwke met het juiste antwoord maakt kans op een prachtige prijs! EEN BLIND DATE MET DE EIGENAAR VAN DIE GESPIERDE, ELEGANTE BENEN!!!

Let op, bij een foutief antwoord wordt er getrakteerd bij de volgende reünie!

20:38 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) | Tags: wandeling |  Facebook |

gespierde kuiten!

Ja, die had ik vandaag nodig zulle! We hebben een wandeling gemaakt van 11 km in Oost-Vlaanderen en het was een echte 'kuitenbijter'.


DSC01783


Ik kon het bordje niet goed lezen dus heb ik maar gevraagd aan het vrouwtje om er een foto van te nemen.

Ze heeft ook enkele kiekjes van het baasje genomen hoor!DSC01785DSC01800DSC01856DSC01896


Waarschijnlijk denken jullie nu dat ze liever zijn hielen ziet dan zijn tenen. Hihi!

Neen hoor, maar als ze een andere foto neemt dan is hij meteen klaar om die te verwijderen. Nu heeft ze stiekem eentje kunnen bewaren.


DSC01933


Ook van ons heeft ze  enkele plaatjes genomen. Ze vond Fredje vandaag echt fotogeniek. Normaal blijft hij niet zo goed plakken op papier, zegt mijn vrouwtje. Maar nu lukte het goed! Kijk maar!


DSC01903DSC01935


Ik zie er wel al wat moe uit maar ja, mijn pootjes zijn niet zo getraind zoals bij Fredje hé! (met al zijn lopen van tegenwoordig!) Maar nu ligt hij al te snurken terwijl ik hier nog zit te werken aan de PC. Phoe!

Maar nu ga ik ook wat rusten hoor! Morgen moet ik naar een brunch! Met allemaal chique volk zulle! Het zijn allemaal cavaliers king charles spaniëls. Dat klinkt toch chique hé! Maar mijn vrouwtje en baasje mogen ook mee zulle! Joepie, dan zie ik heel wat vriendjes terug!

Tot morgen! Slaapwel!

 

 

00:19 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: wandeling, fredje en dolfke |  Facebook |

28-08-08

Grote kuis!

Oeioei, mijn vrouwke schiet uit haar sloffen zulle! Ze heeft hier eens mijn speelgoed bekeken en zegt dat dit echt niet meer kan!


DSC01782

Ja, ze heeft wel gelijk. Theootje is heel erg mager geworden en leven met een gat in je buik is nu ook niet comfortabel. Mijn strekske staat ook al niet meer zo netjes. Pinkie ligt op sterven na de dood want zonder hoofd floreren is het ergste wat je kan meemaken. En mijn groentje, ja dat is mijn allereerste speeltje, ziet er ook niet echt gezond meer uit!

Nu zal 't vrouwke alles wegsmijten. Ikke blij natuurlijk. Een berg nieuw speelgoed! Jippieieieieieieieieieieie!


Maar....

DSC01769

ik moet me nu bezig houden met lege flesjes of...


DSC01757

voetballen met een waspoederballeke!!!

Bah, ik krijg hier al de afdankertjes. En ik vind dat helemaal niet leuk meer! O, waar is mijn groentje, mijn Theootje??????

Maar weten jullie wat dit te betekenen heeft? Dit zag ik hier gisteren op de kast staan. Zou het dan toch....

DSC01780
                  

 

19:12 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) | Tags: fredje en dolfke, thuis |  Facebook |

25-08-08

Snik, snik!

Vandaag afscheid genomen van de kleine Charlie. En geloof het of niet maar 't vrouwke had het er toch wel moeilijk mee hoor! 't Was deze morgen al van da, de eerste waterlanders. Amai, wat kan ze trunten hoor!

Wij vinden het natuurlijk ook wel jammer, een speelkameraadje laat je niet graag los hé! Om dan nog niet te spreken van diene bench! Eerst was Fredje daar niet weg te slaan maar zondag ging ik er toch ook wel in hoor! Ja, een schoon slaapkamerke alhoewel, 't mocht wel een ander behangpapierke zijn. hihi!


DSC01717


Nog een laatste afscheidskusje en hij was riebedebie!

 

Charlietje, kom maar vlug nog nun keer af zulle! XXX

20:56 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: thuis, vriendje |  Facebook |

24-08-08

We hadden het kunnen denken!!!!

Wat ik al had gevreesd, is dus uitgekomen hé! Dat klein Charlietje brengt hier heel wat nieuwe gewoonten. Zie hem loeren!


DSC01694


Wel, mijn vrouwke had al heel de tijd vol bewondering gekeken naar zijn gebit! Amai, die heeft gave tandjes! Natuurlijk wil ze dat voor ons nu ook! En wat heeft ze nu in haar hoofd gestoken?!?!?!?!? Ze wil nu dagelijks onze tandjes poetsen. BAH!!!


DSC01721


Ze had die zeep en borstel al liggen hoor! Ze had het zelfs al een keer geprobeerd maar toen waren we haar te slim af en we glipten iedere keer weg! Maar vandaag hield ze ons zowaar in een wurggreep. We konden niet ontsnappen. Maar we moeten beiden toegeven dat we die smaak wel lusten.(mmmm, kip!!!) Morgen zullen we vast niet meer tegenpruttelen! (Allee, dat hoopt ons vrouwke toch! Hihi, we zullen zien!)

 

18:51 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: thuis, fredje en dolfke |  Facebook |

22-08-08

Druk, druk, druk!!!

Amai, ons vrouwke heeft het toch druk hoor vandaag! Voortdurend loopt ze rond met die trekmachine om ons in alle mogelijke poses te vereeuwigen. Kijk maar!


DSC01450

Eerst de oudste van de bende! Ja, ik dus, Fredje. Wat ben ik toch braaf hé!


DSC01554

Dan onze kleinsten! Ons Dolfke. Dezelfde foto, een heel karwei zulle. En wij maar poseren! Nie te doen. Maar ik sta wel graag op de foto hoor (of is het de belangstelling die mij meer aanspreekt?!)


En dan nu onze verrassing!!!!

DSC01552

Ik ben Charlietje en ik mag van mijn vrouwke enkele dagen logeren bij Fredje en Dolfke! Amai, dat is raar zulle. Ik ken ze helemaal niet en ben nog nooit in hun huisje geweest. Maar die 2 viervoeterkes zijn al een beetje mijn vriendjes. Ik mag met hun speeltje spelen en van Fredje mag ik zelfs al een beetje proeven van zijn eten! Ja, het begint hier al leuk te worden. En omdat Fredje zo lief is mag hij van mij wel eens in mijn slaapkamerke slapen. Lief hé van mij!                  

DSC01557

We gaan er samen een mooi weekendje van maken zulle!

21:30 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) | Tags: thuis, vriendje |  Facebook |

21-08-08

Raar!!!!!

Er is hier iets gaande maar ik weet nie wadde zulle!

Vrouwtje loopt hier al heel de dag met een big smile rond terwijl ze aan het kuisen is. (En ik weet dat dat nu net geen favoriete bezigheid is van haar!) Ze begon er zowaar bij te zingen. Ik bekeek ze eens langs alle kanten, dacht echt dat ze één of andere aandoening had. Of is ze zo blij omdat wij deze morgen heel flink alles hebben opgegeten? Neen, dat kan niet want ze mompelt zo nu en dan iets over een verrassing. Misschien gaan we morgen op reis en mogen we nu wel eens meegaan? Of misschien heeft ze een heel voer 'cesarkes' gekocht? (maar zou zij daar zelf zo gelukkig van worden?????) Ik word er bijna gek van!

Ze heeft beloofd dat wij maar één keer moeten slapen voor de verrassing. Pfffffff, dat vind ik nu lastig zulle. Slapen als ik zo nieuwsgierig ben. Da kanne kik nie zulle!

Kunnen jullie mij helpen????

18:28 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: thuis |  Facebook |

GRAPTJE GEDAAN!

Zien we er hier weer niet lief uit?

DSC01239

Hihi, dat zijn we niet altijd zulle!

Deze morgen hadden we beiden echt gene honger. Fredje stampte wat tegen zijn potje met korreltjes en ikke wilde zelfs niet naar mijn bakje kijken!

Vrouwtje vond dat al heel raar want normaal gezien vlieg ik (ukkepuk Dolfke) op alles wat ik kan opeten. Maar vandaag dus niet. Vrouwtje overliep in gedachten alles wat we gisteren voor de kiezen kregen maar ze vond niks verdachts. Oeioei, misschien hadden ze wel een darm- of maagziekte die ze al aan elkaar doorgaven. Het bakske bleef staan maar geen één was geïnteresseerd! Om 11 uur was vrouwke bijna in alle staten. Ze had nog één kleine hoop. In de koelkast stond nog één 'Cesarke' die ze voor onze neus zette. En inderdaad.... het wonder geschiedde! In één tel was ons bordje leeg!

Vrouwke opgelucht natuurlijk! En wij ook heel blij! KnipogenKnipogen Ons complot heeft iets opgeleverd! Morgen proberen we het weer! Vrouwke doe alvast maar inkopen want de 'cesarkes' zijn op!

 

00:15 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: thuis, fredje en dolfke |  Facebook |

18-08-08

huis-, tuin- en keukentip!

Stel je voor! Je hebt een miezerige dag achter de rug. Je deed boodschappen in een overvolle supermarkt. Je belandde in een file bij het naar huis rijden. En bij overmaat van ramp ontdek je thuis dat je de helft van de inkopen gewoon vergeten bent aan te kopen.  (Dus morgen weer boodschappen voor de boeg!)

Wat gebeurt er dan? Ja, inderdaad, koppijn! Hevige koppijn!

Wel nu komt de tip. En hij werkt echt, zelf meegemaakt! Luister goed!

Je neemt de eerste, de beste zetel. Gaat er heel gemakkelijk in zitten. Je neemt een cavje met hele lieve oogjes op je schoot (liefst een cavje die niet in de modder speelde, of in de str.... rolde) en je doet efkes je ogen dicht. Je laat je dan bespringen door nog een cavje met deugnietoogjes die zich zo heel dicht op jou vleit. Je laat hem zijn kopje in je nek leggen. Je streelt hen beiden tegelijkertijd (want anders heb je kans dat er eentje jaloers wordt en vroegtijdig je schoot verlaat!)

Hou dit 5 minuten vol en je hoofdpijn is gegarandeerd verdwenen!


 

DSC01534


Zalig hoor, een leventje met 2 cavaliertjes in huis!

21:58 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) | Tags: thuis, fredje en dolfke |  Facebook |

17-08-08

Stappen!

Ja, we zijn vandaag weer gaan stappen met de club. Met z'n allen trokken we richting Anzegem (Gijzelbrechtegem). Ik vind dit een prachtige omgeving met veel mooie vergezichten.

Je kan er mooie kiekjes nemen, maar daarvoor moet je wel een camera bijhebben! Vermits ik alleen was om te stappen met de 2 viervoeterkes (mijn ventje moest werken) zag ik het niet echt zitten om dan nog eens met een bakje rond mijn nek te voyageren! Maar gelukkig hebben we heel goede vrienden die dan wel hun fotootjes doorsturen. (Dank je wel Veronique en Els Zoenen)

PICT0919

O, wat kan ik genieten van die weidse vergezichten.


DSC04927

Hier Els, aan het genieten van een verpozing!


PICT0922

Ja, ik weet het. Die foto zie je ook terug op de blog van Roef en Oika maar ik vind hem zo mooi dus wil ik hem ook! Knipogen


Volgende keer komen zeker foto's van de mannen maar nu mijn ventje er niet bij was mag ik dat toch niet doen hé! Geen argwaan wekken hé!Lachen

Hé, het is me toch gelukt hé! Merci Patsy om zo vlug ter hulp te snellen!

Doei, slaapwel!

 

22:27 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: wandeling |  Facebook |

Wat is dat hier allemaal???

Ik had het plots in het snuitje! Fredje en Dolfke tonen zich niet aan hun mooiste kant hé! Maar daar kom ik nu eens verandering in brengen. Want van diezelfde dag heb ik een prachtige foto. En deze wil ik jullie zeker laten zien.

DSC01466

Zijn ze niet lief!!!

Ik wil Vera en Chris ook nog eens bedanken voor het hartelijk onthaal (en ook omdat ze die stank en vuile pootjes doorstaan hebben!!!) We hebben weer genoten. En die kleine neefjes en nichtje van Dolfke zijn weer heel mooi! Om zo verliefd op te worden!

 

00:12 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: wandeling, fredje en dolfke |  Facebook |

16-08-08

Oooo, dat is niet eerlijk!

Gelukkig kom ik hier ook eens loeren ...Wat moeten jullie nu niet denken van mij!?

DSC01511


 

Het is gewoon niet eerlijk wat mijn kleine broer jullie gisteren zei! Ik geef toe, ik speel graag in de modder. Soms rol ik mij er zelfs helemaal in. Maar dat is gezond hé! Er zijn mensen die daar veel geld voor geven. Goed voor de gewrichten.

Maar hij, hij doet nog ergere dingen hoor! Hij rolt zich gewoon in de koeienstr../vlaaien. En ik heb daar ook bewijzen van! En is dat gezond denk je?????

DSC01480

En dan nog deze!!!!


 

DSC01481

En stinken dat dat deed! Vrouwke heeft hem dus ook moeten wassen toen we thuiskwamen. Je had hem moeten zien in zijne natte flikker! Wahaaaaa! Jammer (gelukkig voor hem) was vrouwtje alleen en dus heeft ze daar geen foto kunnen van nemen! Dat zou pas lachen zijn zulle.

En dan wil ik nog even vermelden dat ik helemaal niet bang was van die koe. Ik liep er heel netjes naast hoor! Mijn broerke nam een hele grote bocht (maar ja, hij is ook nog zo klein hé!). Soms liep de koe weg van mij, als ik eens mijn blaffertje liet horen, hihi!

En nu ik hier toch ben zal ik nog vlug eens die linkjes veranderen si! Ja, ik ben de echte computerspecialist in huis! (en ik ben nog helemaal niet moe!!!!!)

 

 

09:29 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: fredje, wandeling |  Facebook |

15-08-08

De vuilste thuis!

Gisteren zijn we gaan wandelen in Maldegem. Het is daar zo mooi en het leukste is, we hebben er heel de tijd vrij gelopen. We gingen door de weiden, kwamen zelfs koeien in levende lijve tegen. Oei, dat was voor mij efkes schrikken zulle. Ge moet weten, een koe dat is wel 1000 keer zo groot als Kastaarke! Maar die koe was niet bang zulle van mij!

Maar we gingen ook over een landwegel en er waren daar nogal plassen. En mijn grote broer, wel die zoekt al die plassen op en gaat er dan middenin wat paraderen. Een vuile kwiebel hé! Vrouwke kon er niet echt mee lachen hoor! Ze zei dat hij zo niet in de auto zou mogen en dat ze hem aan de trekhaak zou hangen. Oei, ik was al bang want dat klinkt toch verschrikkelijk hé!

DSC01483

Gelukkig was alles een beetje opgedroogd tegen dat we terug aan de wagen waren.

Niet flink hé van hem! Gelukkig had het vrouwtje mij nog om eens goed te knuffelen.

13:48 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: wandeling, dolfke |  Facebook |

14-08-08

Geen tijd meer!

Ja, het heeft nog lang geduurd! Vrouwtje begint aan van alles en nog wat en wie mag het weer oplossen????????? Den dezen! Ja, ge leest het goed, ik, den Dolf, mag weer de kastanjes uit het vuur halen voor het vrouwtje! Ze heeft geen tijd meer voor het blogje. Maar dat vond ik nu toch echt wel sneu dus probeer ik zo goed als ik kan haar op te volgen. 'k Heb er mij nun keer goed voor gezet...

DSC01450

en ik begin het al een beetje te begrijpen. Ja, zelfs een fotootje is peanuts voor mij! (waar maakt zij toch een drama over???)

Maar ik word er wel zooooo moe van! Dus nu even gaan rusten hoor!

DSC01451

Doei, tot morgen!

10:00 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) | Tags: dolfke, thuis |  Facebook |

13-08-08

Jaaaaaa, we hebben een goed neefje!!!!!

Woehaaaaa! Kastaar haalt het al van zijn vrouwtje!!!!!!!

Mijn zus was maandagavond heel overtuigd: Kastaar moest en zou in de garage blijven.

We zijn pas 2 dagen verder (zelfs nog niet helemaal) en hij kan al de keuken binnen! Ja, die lieve oogjes, daar smelt toch iedereen voor hé!

Fredje en Dolfke hebben er zeker een heerlijk neefje bij! Deugnietstreken zullen zeker niet ontbreken!

DSC01254

20:32 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: kastaar |  Facebook |

11-08-08

Kastaar

Eindelijk werd het lange wachten vandaag beloond! De familie werd uitgebreid met een neefje voor Fredje en Dolfke. Om 5 uur werd mijn zus verwacht in Deinze om haar pup op te halen. Eigenlijk werd dit al beloofd op 15 juli maar toen raakte "Kastaar" niet over de grens in Venlo. De fokker bracht de hondjes vanuit Hongarije naar België maar raakte niet over de grens omdat hij niet de gepaste papieren bijhad. Het lange wachten werd vandaag dan toch beloond!

DSC01366-1.jpg picture by bini_album

Fredje had meteen een speelkameraadje gevonden maar ons Dolfke was een beetje bang. We organiseren vlug een uitstap zodat ze vlug aan elkaar kunnen wennen.

23:07 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) | Tags: kastaar |  Facebook |

10-08-08

mijn 2 schatten

Ik heb heel wat hobby's maar de grootste hobby is toch wel bezig zijn met mijn bollekes.

DSC00312-1.jpg picture by bini_album

Het zijn 2 schatjes. Fredje (rechts) is de oudste, een echte lieverd. En klein Dolfke is onze sloeber.

Wekelijks ga ik 3 keer lopen en dan mag er altijd eentje mee. Tot vorige week wisselde ik telkens af. Op maandag Fredje, woensdag was het de beurt aan Dolfke. Maar onze kleine pruts heeft alles gezien en is in alles geïnteresseerd. Hij wil ook alles van dichtbij bekijken. Dus als er een fietser passeert, dan moet hij die begroeten. Een rondvliegend blaadje moet hij bestuderen. Dus kreeg ik nogal vaak een hevige por van pipo. Soms heb ik het moeilijk om recht te blijven. Dus.... Fredje mag voortaan wat vaker mee. Ik zoek wel een oplossing voor onze kleinste.

22:13 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: fredje en dolfke |  Facebook |

stap in het duister

Hier mijn eerste berichtje.

Na lang aarzelen, nadenken, twijfelen, .... dan toch begonnen met een blogje. Niet dat ik denk dat ik een grote vernieuwing kan brengen op "blog-land" maar het lijkt me wel leuk om de leuke dingen des levens te verspreiden over het internet imperium.

Nu wil ik toch vlug even bekijken of alles lukt tot nu toe. Want ja, ik ben een groentje hoor!

Tot hoors,

13:40 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |