16-08-08

Oooo, dat is niet eerlijk!

Gelukkig kom ik hier ook eens loeren ...Wat moeten jullie nu niet denken van mij!?

DSC01511


 

Het is gewoon niet eerlijk wat mijn kleine broer jullie gisteren zei! Ik geef toe, ik speel graag in de modder. Soms rol ik mij er zelfs helemaal in. Maar dat is gezond hé! Er zijn mensen die daar veel geld voor geven. Goed voor de gewrichten.

Maar hij, hij doet nog ergere dingen hoor! Hij rolt zich gewoon in de koeienstr../vlaaien. En ik heb daar ook bewijzen van! En is dat gezond denk je?????

DSC01480

En dan nog deze!!!!


 

DSC01481

En stinken dat dat deed! Vrouwke heeft hem dus ook moeten wassen toen we thuiskwamen. Je had hem moeten zien in zijne natte flikker! Wahaaaaa! Jammer (gelukkig voor hem) was vrouwtje alleen en dus heeft ze daar geen foto kunnen van nemen! Dat zou pas lachen zijn zulle.

En dan wil ik nog even vermelden dat ik helemaal niet bang was van die koe. Ik liep er heel netjes naast hoor! Mijn broerke nam een hele grote bocht (maar ja, hij is ook nog zo klein hé!). Soms liep de koe weg van mij, als ik eens mijn blaffertje liet horen, hihi!

En nu ik hier toch ben zal ik nog vlug eens die linkjes veranderen si! Ja, ik ben de echte computerspecialist in huis! (en ik ben nog helemaal niet moe!!!!!)

 

 

09:29 Gepost door Bini in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: fredje, wandeling |  Facebook |

Commentaren

Heykes Ik laat mij ook meestal horen als wij wandelen. En onze Flor is dan de bange.
Wij zijn ook 2 reutjes. Van bijna 9 en 7 maanden. Hoe oud zijn jullie?
En ik moest van vrouwtje vragen of jullie ook zoveel ruzie maken? Wij dus wel. En zij wou dan weten of dat nog verminderd of over gaat.
Groetjes

Gepost door: Rafke, hondje van Ilse | 16-08-08

ben jij nog niet moe ??? Zoveel gespeeld.
En nog niet moe.
Knuffel Chaplin

Gepost door: Viv,Chaplin&Staartje | 16-08-08

gij wrijft u in een ... en ge was niet nat?? ik doe dat alleen maar als mijn vachtje nat is. Kan het geloven dat je stonk!

Gepost door: Milo | 16-08-08

De commentaren zijn gesloten.